Levert snel en op tijd.
Goed advies en levering
De producten worden zeer slecht verpakt en verstuurd. Telkens schade. Erg jammer voor deze dure roosters
Tweede kans C100 bleek toch zomaar 125mm te zijn. Onhandig als je hier achter komt op moment dat je de ventilator wilt monteren
Snel geleverd, door mij niet te koppelen afstandsbediening, te ingewikkeld en geen Nederlandse gebruiksaanwijzing. Alsnog installateur gevraagd, komt over een maand.
Keurig verpakt, en mooi optijd bezorgd.
Heel snel geleverd en paste in me muur top bedrijf!
Snelle verzending naar eenvoudige bestelling online. En als er toch iets fout gaat wordt dat televisie slecht geregeld . Ook voor kleinere bestellingen.
Het artikel voldoet aan mijn verwachtingen
Moeilijk te vinden hiergevonden
Twee weken geleden hield onze inbouw ventilator van de badkamer er mee op. Versleten na vele jaren. Op maandagmorgen op ventilatorshop een nieuwe ventilator van het hetzelfde type besteld. Dinsdagmiddag thuisbezorgd en 's-avonds gemonteerd. Kan niet sneller.
Beste klant, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle levering van uw nieuwe badkamerventilator en dat de montage soepel is verlopen. Mocht u in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Niets op aan te merken. Kwaliteit.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het doet ons goed te horen dat u tevreden bent met zowel het product als onze service. Kwaliteit is waar we voor staan, en we zijn blij dat u dit zo ervaart. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Prima en snel contact, bij evt. retour heel handige retourservice!
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering en uitstekende service. Het is fijn om te weten dat u het contact en onze retourservice als handig ervaart. Mocht u nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Na mijn eigen keuze te hebben gemaakt, maar met enige twijfel kreeg ik een uitstekend degelijk advies en tips met een alternatief.. Uiteindelijk met volle vertrouwen me verheugd op de installatie. Meer als tevreden over het resultaat, met bijkomende tip t.w.v. 10€. Niet alleen een goede afzuiging, maar veel stiller! Dank je, hier gaan we velen jaren van genieten.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve feedback! Het doet ons deugd te horen dat ons advies en de alternatieve tips u hebben geholpen bij uw keuze. We vinden het geweldig dat u tevreden bent met het resultaat en dat de afzuiging veel stiller is dan u had verwacht. We hopen dat u nog vele jaren zult genieten van uw aankoop! Mocht u nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Correcte levering van het bestelde product
Beste klant, Hartelijk dank voor uw feedback! Het is goed om te horen dat alles naar wens is verlopen met de levering van uw product. Mocht u nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Snelle levering.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw feedback! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering. Mocht u nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Goed. Mooi product en snel geleverd.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het product en de snelle levering. Mocht u nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Fijne mensen Goede service Voor herhaling vatbaar
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het is fijn om te horen dat u onze service en ons team waardert. We zien u graag terug bij ons in de toekomst. Mocht u nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
goede service
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Drie x wat besteld, waarvan de twee eerste bestellingen goed gaan en de derde bestelling van 2 plafond rozetten twee maal een ander product gekregen en nu maar zo gelaten want anders kan ik mijn klus niet afmaken. Werkelijkheid klopt dus niet altijd met wat ze op de site vermelden.
Beste klant, Het spijt ons te horen dat uw derde bestelling niet correct is geleverd. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, vooral wanneer u uw klus wilt afmaken. We waarderen uw feedback en zullen ons best doen om onze processen te verbeteren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Ventilatieshop levert altijd top producten en levert ze altijd snel / op een door klant uitgekozen datum en tijd. Ze hebben de meeste producten, verloopstukken, Spiro buizen, diverse slangen met en zonder isolatie en variërend in kosten zodat je naar budget kunt bestellen.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u onze snelle levering en ruime assortiment waardeert. Het is fijn om te weten dat u altijd de producten kunt vinden die u nodig heeft, passend bij uw budget. Mocht u nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
De gekochte ventilator ziet er degelijk uit en het monteren was niet echt moeilijk van wege ðe vooraf ge stuurde gebruiksaanwijzing aanwijzing.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het is fijn om te horen dat de ventilator er degelijk uitziet en dat de installatie dankzij de vooraf gestuurde gebruiksaanwijzing niet moeilijk was. Mocht u nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Mooi materiaal en op tijd en zorgvuldig afgeleverd.
Beste klant, Dank u voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het materiaal en de tijdige, zorgvuldige levering. Mocht u nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar!
Geheel naar wens
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat alles naar wens is. Mocht u nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar!
Ik dacht een dakdoorvoer tekomen met een aansluiting (buis ) van 90 mm na levering is deze buis meer als 100 mm ik heb contact gehad met jullie maar helaas geen oplossing kunnen vinden. Oorzaak van deze foute aankoop zou bij mij liggen lees je op de site waar deze doorvoer aan moet voldoen krijg je een zin waar een zinsneden is gebruikt welke mij de das heeft omgedaan. Jullie in iedergeval bedankt voor de hulp na constatering dat het deel o bruikbaar is voor mij .bij bestellingen in de toekomst zoek ik zeker een andere leverancier
Beste klant, Het spijt ons te horen dat u teleurgesteld bent met uw aankoop en de ervaring met onze service. We begrijpen dat dit erg vervelend voor u is. Zou u ons een mailtje kunnen sturen op [email protected], zodat wij dit kunnen oplossen samen met u?
21 Boylestraat C
Ede 6718XM