UItstekend

Levert snel en op tijd.

Betrouwbaar en snelle afwikkeling

Goed advies en levering

Opnieuw beschadigde producten van Ventima

De producten worden zeer slecht verpakt en verstuurd. Telkens schade. Erg jammer voor deze dure roosters

Verkeerde artikel ontvangen

Tweede kans C100 bleek toch zomaar 125mm te zijn. Onhandig als je hier achter komt op moment dat je de ventilator wilt monteren

Correcte levering

Snel geleverd, door mij niet te koppelen afstandsbediening, te ingewikkeld en geen Nederlandse gebruiksaanwijzing. Alsnog installateur gevraagd, komt over een maand.

Keurig verpakt, en mooi optijd bezorgd.

Heel snel geleverd en paste in me muur top bedrijf!

dat is snel geregeld

Snelle verzending naar eenvoudige bestelling online. En als er toch iets fout gaat wordt dat televisie slecht geregeld . Ook voor kleinere bestellingen.

Het artikel voldoet aan mijn verwachtingen

Eindelijk gevonden

Moeilijk te vinden hiergevonden

Zeer snel geleverde ventilator

Twee weken geleden hield onze inbouw ventilator van de badkamer er mee op. Versleten na vele jaren. Op maandagmorgen op ventilatorshop een nieuwe ventilator van het hetzelfde type besteld. Dinsdagmiddag thuisbezorgd en 's-avonds gemonteerd. Kan niet sneller.

Topproduct & goede service

Niets op aan te merken. Kwaliteit.

Snelle levering en uitstekende service/klanten-dienst

Prima en snel contact, bij evt. retour heel handige retourservice!

Uitstekend en degelijk advies

Na mijn eigen keuze te hebben gemaakt, maar met enige twijfel kreeg ik een uitstekend degelijk advies en tips met een alternatief.. Uiteindelijk met volle vertrouwen me verheugd op de installatie. Meer als tevreden over het resultaat, met bijkomende tip t.w.v. 10€. Niet alleen een goede afzuiging, maar veel stiller! Dank je, hier gaan we velen jaren van genieten.

Correcte levering van mijn bestelde product

Correcte levering van het bestelde product

Snelle levering.

Snelle levering.

Prima. Snelle levering.

Goed. Mooi product en snel geleverd.

Fijne mensen Goede service Voor herhaling vatbaar

uitstekend geholpen

goede service

Beter opletten voor versturen

Drie x wat besteld, waarvan de twee eerste bestellingen goed gaan en de derde bestelling van 2 plafond rozetten twee maal een ander product gekregen en nu maar zo gelaten want anders kan ik mijn klus niet afmaken. Werkelijkheid klopt dus niet altijd met wat ze op de site vermelden.

Veel producten, altijd snel geleverd

Ventilatieshop levert altijd top producten en levert ze altijd snel / op een door klant uitgekozen datum en tijd. Ze hebben de meeste producten, verloopstukken, Spiro buizen, diverse slangen met en zonder isolatie en variërend in kosten zodat je naar budget kunt bestellen.

Super qua levering en ventilator

De gekochte ventilator ziet er degelijk uit en het monteren was niet echt moeilijk van wege ðe vooraf ge stuurde gebruiksaanwijzing aanwijzing.

Mooi materiaal en op tijd en zorgvuldig afgeleverd.

Geheel naar wens

Ben zeer ontevreden

Ik dacht een dakdoorvoer tekomen met een aansluiting (buis ) van 90 mm na levering is deze buis meer als 100 mm ik heb contact gehad met jullie maar helaas geen oplossing kunnen vinden. Oorzaak van deze foute aankoop zou bij mij liggen lees je op de site waar deze doorvoer aan moet voldoen krijg je een zin waar een zinsneden is gebruikt welke mij de das heeft omgedaan. Jullie in iedergeval bedankt voor de hulp na constatering dat het deel o bruikbaar is voor mij .bij bestellingen in de toekomst zoek ik zeker een andere leverancier

21 Boylestraat C

Ede 6718XM