Laden reviews...
971 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunden loben konstant schnelle Lieferung und zuverlässigen Service. Die Produktinformationen sind klar, was fundierte Entscheidungen erleichtert. Der Bestellvorgang läuft reibungslos und der Kundenservice reagiert zügig, wenn Unterstützung benötigt wird. Insgesamt wird das Einkaufserlebnis als positiv und vertrauenswürdig beschrieben.
vlot en goed geleverd super
Bert
havelte
De bestelling ging snel en makkelijk maar de levering was niet op de afgesproken dag. Bij bestellen kon je een bezorgmoment aangeven, deze was met 4 dagen overschreden. Verder goede ervaring.
Andres
Venlo
Goedemorgen Andres,
Bedankt voor je beoordeling en voor je feedback. Het is fijn om te horen dat je verder een goede ervaring hebt gehad met de bestelling. Het spijt ons dat de levering niet op het afgesproken moment is geleverd. We begrijpen dat het belangrijk is om de afspraken na te komen en zullen dit intern verder bespreken.
We waarderen je begrip en hopen dat je in de toekomst een betere ervaring hebt met onze bezorgservice.
Ventilatieshop
Duidelijke site, bestelproces verloopt probleemloos.
Herman
Nijverdal
Wij hebben nieuwe afzuigroosters besteld bij ventilatieshop en alles voldoet aan de verwachtingen.mooie roosters, op tijd geleverd en voor een normale prijs. Blij mee . Wim
Wim
Epe
Ventilatieshop komt bij allerlei zoektermen als een van eersten naar voren om verder te zoeken. Bovendien zijn de producten scherp geprijsd.
ernst
Den Haag
Snele levering goede geleverd dat wat er besteld is materialen zien er goed uit.
J
Weesp
So far so good as they say. Ordered fast , got the item fast it looks good and works good.
Argyris deligiannis
Amsterdam
Besteld en de volgende dag ontvangen , zoals beschreven op de website.
marinus
Norg
Alle producten die ik kocht waren voorradig, echter kreeg ik de producten ruim een week later. Zeg het gewoon eerlijk als iets niet compleet is…
Iwan
Hattem
Hi Iwan,
Helaas is het door de verhuizing nog heel erg druk in het magazijn, helaas gaat het hierdoor niet altijd goed.
Onze excuses voor het ongemak.
Vriendelijke groet,
Ventilatieshop
Makkelijk te bestellen , snel en goed verpakt en verzonden
Gerard
Venlo
Ondanks herhaaldelijk contact werden afspraken niet nagekomen en of opgevolgd. Dit resulteerde herhaaldelijk in problemen op de werkplaats.
job
Schiedam
Het bestelproces was eenvoudig en de ventilator is geleverd volgens afspraak.
Erik
Brunssum
Eind september een bestelling gedaan, op de webshop stond met 2 dagen geleverd. Na een keer gebeld en gemaild te hebben waar de bestelling bleef kreeg ik uiteindelijk eind oktober mijn bestelling binnen.
Leo
Kootstertille
Goedemorgen Leo,
Het spijt ons dat je bestelling zo lang op zich heeft laten wachten. Dit is absoluut niet de ervaring die we willen bieden. We begrijpen dat dit frustrerend is en waarderen je geduld. We zullen dit intern verder onderzoeken om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt.
We hopen dat we je in de toekomst weer van dienst kunnen zijn, en dat je dan een betere ervaring zult hebben.
Ventilatieshop
Door een nieuwe ventilatie systeem in huis nodig te hebben zit je hier goed alles onder 1 dak de ventilatie en alle andere benodigdheden en snel geleverd
Peter
Zeewolde
Het was makkelijk zoeken en vergelijken naar de juiste ventilator en vooral de eigen handleidingen zijn ook zeer waardevol
Ard
Rosmalen
Telefonisch heeft een medewerker van Ventilatishop.com me op een prettige manier te woord gestaan, wat technische vragen beantwoord en goed advies gegeven voor een woonhuisventilator Orcon MVS-15RHB. Inmiddels geïnstalleerd en deze werkt prima.
Bas
Middelbeers
Breed assortiment, duidelijk en snelle levering.
Willem
Zoetermeer
De ventilator voor de WC met beweging sensor voldoet meer dan verwacht. Stiller dan de oude en simple te monteren en afstellen. Top product dank julllie wel.
Teun
Valkenburg aan de Geul
Nel ontvangen, prima ventilator
FHP
Wieringerwaard
Tot 2 keer toe was de levering "op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen geleverd", niet de volgende dag geleverd. De tweede keer was dat een groot probleem, want er was haast met de klus. Daarom hebben we gelukkig de bestelling in Ede kunnen ophalen, maar ideaal is anders!
Herman
Soest
Beste Herman,
Bedankt voor je feedback en excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren met de levering van je bestelling. Het spijt ons te horen dat de "op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen geleverd" belofte niet is nagekomen, vooral omdat dit de tweede keer was en er haast bij was.
We begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn, vooral als je afhankelijk bent van de levering voor een klus. We zijn recentelijk verhuisd, wat helaas heeft geleid tot enkele logistieke uitdagingen. We zijn blij dat je de bestelling in Ede hebt kunnen ophalen, maar realiseren ons dat dit niet ideaal is.
We werken eraan om onze processen te verbeteren en waarderen je geduld en begrip. Mocht je nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Ventilatieshop Team
Veel vocht is opgelost door goede uitleg op de shop en de ventilator maar vrijwel geen geluid. Gewoon top
IJzerman
KOUDEKERK AD RYN
Jullie zeggen voor 12.00 besteld en volgende dag in huis. Bij ons was hetgeen week later.
Nellie Haas
Hardinxveld-Giessendam
Ik had wat twijfels over welke ventilator ik nodig had, daarom belde ik met de winkel, ik werd vlot geholpen met het juiste advies, zodat ik de goede keuze kon maken. Ook was de ventilator gewoon op voorraad en kon ik hem de volgende dag al monteren. Dik tevreden dus, hou dit vol !
Jack
Culemborg
Goede spullen die snel geleverd werden.
Peer
Bergen op zoom
Spullen zijn netjes geleverd maar drie dagen eerder dan was gevraagd ivm vakantie. Gelukkig kon de buurman de spullen in ontvangst nemen.
Tom
Velserbroek