afhandeling

goede service en afhandeling

Zeer oplossing gericht..

Er was een probleem met de werking van een geleverde ventilator. Dit op afstand eerst proberen op te lossen. Hierna netjes retour kunnen sturen met een label waarna uit onderzoek fabriek garantie van toepassing was. Ook weer netjes een nieuwe uitgeleverd. Oftewel problemen worden netjes opgelost... Dankjewel

snelle levering dik voor elkaar!

ventilatieshop.com is goed maar bezorging niet

de bestelde artikelen zijn in orde maar de bezorging is niet goed, na 3 dagen was mijn bestelling nog niet binnen dus gebeld met ventilatie shop die zeiden dat de bestelling gelijk de deur was uitgegaan naar de bezorger en kon mij verder niet helpen ook al adverteren ze met de andere dag geleverd. mijn bestelling werd pas een week later afgeleverd, ik vind dit zeer bezwaarlijk

Helemaal prima

Snelle levering, goed werkend product

Super service

Voor alles een oplossing en vooral goed advies!

Positief, geen klacht te verzinnen.

Alles is naar wens verlopen.

Goed product en snelle levering

Precies wat ik nodig had!

Gewoon zoals verwacht en beloofd.

Het bestellen was simpel, de verzending was goed en de ontvangst ook. De installatie ging ook goed, dus helemaal tevreden.

Goed product.

Goed product.

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Met enige regelmaat bestel ik voor mijn projecten de benodigde artikelen bij de Ventilatieshop. Het assortiment is erg breed, de prijzen scherp, verzendkosten vanaf €45 al gratis en levering zeer snel. De verpakking is bovendien erg ludiek, dat maakt de bestelling extra plezierig. Kortom, ik ben vaste klant en kan de Ventilatieshop van harte aanbevelen!

Zeer behulpzaam!

Beantwoordt snel vragen en denkt goed mee, en retouren gaat ook erg makkelijk.

Netjes

Perfect geregeld

Snelle levering en een prima apparaat

Snelle levering en een prima apparaat

Top service!

Snelle levering en prima kwaliteit!!

Mooi assortiment en snel besteld en geleverd.

Ruime keus en goed en snel geleverd.

Alles snel en goed geleverd!

Ook keurig en correct als de bestelling geretourneerd wordt

Mijn Daalderop Draadloze Bediening had het na 15 jaar begeven. Ik nam contact op met een medewerkers van Ventilatieshop om een nieuwe bestelling te plaatsen. Deze medewerker gaf mij advies, maar vertelde mij ook dat de draadloze bediening niet paste bij het ventilatiesysteem. Toch heb ik deze draadloze bediening besteld, maar helaas lukt het mij niet. Kosteloos kon ik deze retourneren en na enige dagen werd het geld keurig teruggestort. Netjes afgewerkt en correct telefonisch contact gehad.

Gewoon goed

Een woord prima douche ventilator besteld en deze had ik verkeerd besteld.zonder problemen omgeruild en had nog wat vragen die werden door de medewerker vakundig beantwoordt

Klantgericht meedenken

Fijn contact en snelle levering

Snelle levering en goed aangekomen

Heldere beschrijving van het product, de levering was snel en in goede staat aangekomen.

Uitstekend!

Goede duidelijke communicatie en een goed product. Prijs/kwaliteit verhouding zijn geweldig.

Ventilatieshop stuurde me heel snel het bestelde toe. Daar was ik zeer blij mee. Bij het schoonmaken van de ventielen van de mechanische ventilatie was er een schuimrubber ring kapot gegaan. Winkels in de buurt hadden geen vervanging. Ventilatieshop gelukkig wel.

Shop voldoet aan mijn verwachtingen, snelle levering en goed product.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM