Snelle levering en goed aangekomen

Heldere beschrijving van het product, de levering was snel en in goede staat aangekomen.

Uitstekend!

Goede duidelijke communicatie en een goed product. Prijs/kwaliteit verhouding zijn geweldig.

Ventilatieshop stuurde me heel snel het bestelde toe. Daar was ik zeer blij mee. Bij het schoonmaken van de ventielen van de mechanische ventilatie was er een schuimrubber ring kapot gegaan. Winkels in de buurt hadden geen vervanging. Ventilatieshop gelukkig wel.

Shop voldoet aan mijn verwachtingen, snelle levering en goed product.

Top kwaliteit en snel geleverd

Makkelijk bestellen en een snelle levering

Goed product en service

Had verkeerde dakdoorvoer besteld, na telefonisch en mail contact de juiste doorvoer kunnen vinden. Ze denken met je mee.

Snelle levering en goede kwaliteit

Via jullie site alle informatie gevonden over de juiste ventilator. Ben erg tevreden over de snelle levering en de goede producten

Bezorging was te laat

Bestelling was was makkelijk en kompleet geleverd maar duurde te lang ongeveer 1 week

Duidelijke informatie en goede reactie op vraag naar info

Op mijn vraag naar details over een tweede keus artikel is goed geantwoord

de juiste vragen gesteld en goed geregeld

de afgesproken levertijden ivm bestelling klopte goed

Goede service, snelle levering

Prima ervaring, snelle levering en begeleiding

Prima materiaal!

Prima materiaal, ook fijn dat eea op maat is hemaakt en op tijd geleverd. Prima prijs/kwaliteit.

goed materiaal en echt zeer snelle levering, 16 uur na bestelling alles in huis, top.

Snelheid is absolute top. automatische legen van de winkelwagen vind ik stuk minder handig. Gemakkelijk je product vinden op de website door de categorieën is zeer handig

Zeer Goed

Professioneel verwerkt.

De juiste spullen in een verzending

Ronde buis vervangen voor een rechthoekige koker en is zeer geslaagd.

Duidelijke omschrijving van Product.

Na mijn bestelling van de ventilator is alles op afspraak netjes geleverd zonder problemen.

slecht

bestelling nooit aangekomen. wordt geen ownership genomen voor een fout die niet bij mij ligt. afhandeling laat te lang op zich wachten.

goede en snelle service

Has het verkeerde besteld maar kon hem snel en zonder problemen terug sturen en had, binnen een paar dagen, het geld terug. Via de site de juiste besteld en werkt als een tierelier.

Tegenvaller

Had een ventilatie gekocht voor nieuwe badkamer. Monteur had hem aangesloten en werkte. Na het vastzetten weigerde de ventilator. Monteur heeft diverse dingen gedaan, echter deed hij het niet meer. Contact opgenomen met ventilatieshop en foto's toegevoegd. Nu had de monteur een inkeping moeten maken om hem goed passend te krijgen. Op basis hiervan verviel de garantie. Aan de ene kant te begrijpen (hij is niet in originele staat), maar er werd mij verteld dat dit vocht zou doorlaten. Dat vond ik een vreemde reden. Vervolgens nog gevraagd of ik een nieuwe kon kopen voor 50% van de waarde, echter dat kon absoluut niet. Ik zou denken, beter een tevreden klant die ons zal promoten, dan iemand op deze manier af te schepen. Ik persoonlijk zal hier nooit meer iets bestellen en gewoon naar lokaal bedrijf gaan waar de prijzen uiteindelijk echt niet hoger zijn en waar je als klant wordt behandeld.

Zeer goede keuze

Fijne rustige zachte ventilator, die vanzelf starr zodra de douche aan staat. Blijft ook nog fijn enkele minuten nalopen.

Goed verpakt en snel geleverd!

Snel en betrouwbaar

De keuzehulp helpt je goed de juiste ventilator te bestellen. Per ongeluk zelf toch de verkeerde besteld. Deze ging zonder problemen retour en het geld stond snel weer op mijn rekening.

Snel reactie, creatief meedenken, top!

Het was behoorlijk puzzelen hoe we de ventilatie na verbouwing gingen aanpakken. Na voor mezelf een plaatje te hebben gemakt mailcontact gezocht en gevraagd wat mee te denken. Snel reactie en goede tips! Erg fijn!

Prima product

21 Boylestraat C