Good service

Quick delivery, easy to find products. Good service overall. Will recommend

Top! Snel en accuraat geleverd.

Instucbare ventilatieventielen besteld en deze werden keurig zonder mankementen de volgende dag bezorgd.

Ja gewoon goed

Eigenlijk was het gewoon goed. Kan wel van alles gaan opschrijven hier maar daar wordt het niet beter van. Ik koop zeker weer bij de ventilatie shop. Heb in het verleden al daar gekocht en er komt vast weer een moment. Ik zal de ventilatie shop ook zeker aanraden bij familie, kennissen en verder iedereen die het wil weten.

Materialen werden direct verwerkt. Helaas werd het door POST NL afhaalpunt niet goed verwerkt. tweede bestelling thuis werd wel juist bezorgt.

Super op voorraad en de volgende dag in huis

Super bedrijf opvoorraad en de volgende dag in huis Prijs is goed

In één woord prima

Prima assortiment

Ik zocht een ongebruikelijke aansluiting op een ventilatiekanaal. Bij de plaatselijke ijzerwinkel was dit niet verkrijgbaar. Bij Ventilatieshop geslaagd en de volgende dag bezorgd. Erg tevreden.

Prima product en netjes op tijd

Mijn verzending is in twee gedeelten bezorgd, maar beide netjes op tijd.

Snel geleverd van perfect product

Buisafzuiger besteld volgende dag geleverd,makkelijk te installeren en werkt perfect en bijna geluidloos.

snelle levering. goed materiaal

Super snel bedrijf. Gelijk antwoord op vragen en levering goed voor elkaar

Goed maar duur tov concurrent

Ik heb een geïsoleerde slang moeten kopen bij Ventilatieshop omdat de concurrent deze niet had, maar de rest heb ik ergens anders aangeschaft omdat de prijzen daar lager waren (voor identieke producten)

Via Ventilatieshop, doe ik mijn bestellingen online omdat een snelle levering belangrijk is voor mij

Omdat ik niet zeker wist welke materialen ik nodig had heb ik in etappes mijn bestellingen gedaan. Door de snelle levering kon ik mijn tijd efficient invullen. Dat zou ik de volgende keer weer doen.

Snel, behulpzaam en kennis van zaken

Snel, behulpzaam en kennis van zaken

Zeer tevreden! Duidelijke website, heldere communicatie en goede producten

Voor een nieuw ventilatie systeem voor de badkamer was ik op zoek naar een ventilator, buizen en een rooster voor op de buitenmuur. Via de Website was het makkelijk om de juiste producten te vinden. Alle producten zijn duidelijk en uitgebreid beschreven en de mogelijk ook interessant producten voorkomen dat je iets vergeet Direct na bestelling een e-mail, incl. duidelijke uitleg over de ventilator en de producten zijn snel en goed en netjes verpakt verzonden. De ventilatie op de badkamer werkt prima. Uitstekende ervaring en ga een volgende keer mijn producten wederom via de ventilatieshop bestellen.

Overzichtelijke website, snelle gratis levering en goede kwaliteit

Overzichtelijke website, waar de materialen met uitgebreide informatie goed zijn te vinden. De snelle en gratis levering is een pluspunt de goede van de materialen is heel prettig om te verwerken

Goede adviseurs, snelle levering, marktconforme prijs

duurde langer dan verwacht

pakket zou als deelzending geleverd worden, is niet gebeurd, ventilatieshop heeft tegen afspraak in gewacht op de complete zending wat mij 2 weken vertraging heeft opgeleverd in wtw installatie. helaast op elk moment aan de telefoon toch het beeld geschept dat het pakket er binnen 2 dagen zou zijn. verder is de helft nu geleverd bij een afhaalpunt 30km verderop, dat is dus niet echt werkbaar. verder mooie producten voor een nette prijs.

simpel en snel geleverd

simpel en snel geleverd

Goed product zeer snelle levering Kwaliteit en prijs Goed.

Goeie service.

Had garantie probleempje. Maar na 1 telefoontje goed opgelost. En alles werkt nu naar behoren..

Prijs goed, service stroef.

Erg stroeve bedoeling. Iets was niet meer leverbaar, dus werd de rest niet gelijk geleverd, er was een alternatief, iets duurder, maar daarvoor moest het origineel eerst geannuleerd worden, een nieuwe order aangemaakt en weer opnieuw betaald worden. Uiteindelijk werd dat deel nog eens 2 dagen eerder geleverd dan de rest en stond ik een dag extra stil, voor een paar euro.

zeer goed

snelle levering en daar hou ik van

Goed systeem!

Goede snelle levering

Prima prijs kwaliteit en snelle levering

21 Boylestraat C

Ede 6718XM