Makkelijke bestelling na goed advies en contact

Een goede ervaring met ventilatieshop daar ze goed advies gaven en goed meedachten. Order was snel geplaatst en geleverd. Zou handig zijn als er bij de Duitse producten net als Blauberg ook een Nederlandse handleiding bij zou zitten.

Denken met je mee voor de beste oplossing voor mijn rare plek voor de afzuigkap afvoer!!

ruim assortiment

Vlot en goed geleverd, wel een grote. verpakking voor het product.

Perfect geleverd prima afdichting

Netjes op tijd geleverd Ben er erg tevreden mee

Verzending is snel en correct, goede kwaliteit

Mijn ervaring is goed. Een aanbeveling voor anderen.

Mooie ventilatieroosters voor goede prijs

Snelle levering. Makkelijk te monteren. Mooie ventilatieroosters voor goede prijs. Goede prijskwaliteitsverhouding.

probleemloos en snel

prima overzichtelijke website makkelijk bestellen, snel geleverd. Product voldeed aan de verwachtingen.

Duidelijke site, vlotte bezorging

Op de site staat een duidelijk overzicht, makkelijk om de juiste ventilator te vinden

Hebben alles voor een nette prijs.betrouwbaar en correct geleverd. Zeker een aanrader.

Snel en voordelig

Kon hier de juiste maat buis vinden die ook nog eens snel werd bezorgd tegen een goede prijs

gewoon perfect geregeld

snel geleverd goed en perfect !!!! mooi en op tijd .

Snelle levering en past perfect blij mee

|Prima snelle service.

Online ventielen besteld. Duidelijke site en een snelle levering.

Prima bestelling!

Goed spul, duidelijk omschreven, goede levering

Mooi op tijd geleverd TOP

Mooi op tijd geleverd top

Alles uiteindelijk netjes geleverd

Mijn bestelling kon niet direct geleverd worden, hier kreeg ik netjes een mail over. Alleen hierin stond niet wat de nieuwe verwachtte levertijd was. Dus ging ik twee weken later daar maar over bellen. Toen werd het netjes uitgelegd, en een paar dagen later had ik mijn spullen. Alles was netjes verpakt. Het enige verbeterpuntje zou dus duidelijkere communicatie zijn, bij vertraging.

Vlotte levering, prima product

Ventilatie schoongemaakt. De schuimrubber ringen waren niet meer bruikbaar. In de doe-het-zelf zaken kon ik alleen een compleet nieuwe set kopen. Maar bij jullie gelukkig alleen de schuimrubber ringen! Prima oplossing en goed voor het milieu!

Perfect geregeld!!

Snelle levering en fijne website om te bestellen.

Prima geholpen

De site werkt makkelijk en met 2dgn had ik het bestelde in huis

Zeer mooi apparaat.ben er blj mee snelle levering alleen de uitleg stond niet in het Nederlands dat was een min puntje Verder super

Snelle en accurate afhandeling.

Accurate afhandeling. Pakketje was kennelijk zoek. Is mij nog nooit eerder overkomen. Klantendienst bleek goed bereikbaar en probleem snel en transparant opgelost. Perfect product. RVS rooster in dit geval.

Heldere website en snelle levering van een zeer goed product.

Ik wist wat ik moest hebben, daardoor was het zoeken op internet niet moeilijk. Kwam uit bij Ventilatieshop.com Meteen een ventilator besteld en de eerste werkdag werd deze al thuisbezorgd. Super.....

Komen beloftes na.

Vandaag besteld, morgen in huis. Helemaal waar. Bestelling compleet. Geen klachten. Voor tweede keer een bestelling geplaatst. Top.

Snelle levering, perfect product

Dankzij keuzehulp en overzichtelijke website snel de juiste ventilator gevonden. Eenvoudige montage en de ventilator doet wat die doen moet.

Amazing

09:48 in de ochtend besteld, zelfde dag om 17:56 in huis ! Goed verpakt ! Super snel bezorgd

21 Boylestraat C

Ede 6718XM