Duidelijke website, grote voorraad, snel geleverd.

Op de website is het makkelijk vinden wat je nodig hebt en alle artikelen hebben een duidelijke omschrijving. Bestellingen worden snel geleverd of liggen snel klaar in de winkel om op te halen.

Degelijke kabelgoten (airco)

mooi materiaal en een uitgekiende constructie

Prima geleverd uitstekend op maat gemaakt!

Zeer tevreden ziet er prima uit!

Prima service.

In de aflevering van mijn bestelling, die overigens snel en goed verpakt geleverd werd, had een van de onderdelen niet de juiste afmetingen. Maar na e-mail contact met de klantenservice het betreffende onderdeel netjes opnieuw geleverd.

Goede website en snelle en correcte levering

Product makkelijk te vinden, snel bezorgd en prima betaalbaar

Voor spoed opdracht bij een klant snel Armacel nodig. 's Middags bij de klant gezeten, 's avonds naar de website en 3 dagen later had ik de klus ook klaar met een zeer tevreden kant als resultaat.

Snel besteld,verzonden,ontvangen.

Prima webshop Snelle en goede service. Kwaliteit van het door mij bestelde produkt (Nitto PVC Tape - Wit - Isolatietape voor koelleiding - 50mm (10 meter) is zeer rekbaar en kwaliteit blijft daarbij zeer goed.

Goed,snel en goedkoop

Goed, snel en goedkoop

Alles perfekt geregeld, ook de retour zending en crediteringg

Ventilatie materiaal besteld, vlot geleverd, en de retour ook perfekt afgehandeld.

Punctueel.

Nauwgezet. Conform afspraak.

Uistekende producten, correct volgens afspraak de volgende dag geleverd!

Fantastische producten en levering

Ventilator

Blij met mijn ventilator en deze was goed verpakt

Ruim assortiment tegen goede prijzen

Zocht antraciet kabelgoten voor mijn airco. Bij ventilatieshop vond ik Scherpe prijzen, snelle beschikbaarheid en goed kwaliteit

Snelle levering en duidelijke site en goed product

Ik wist dat er flexibele airco buizen waren en vond deze op Ventilatieshop.com. Ook de wand/plafond einsstukken vond ik daar en deze zijn superhandig omdat ze uit tweedelen bestaan, dus naderhand nog kunnen worden aangebracht. Dat kan met de flexibele buis ook, door deze over de lengte in te snijden.

Top spul!

Top spul, gemakkelijk in gebruik. Alles weer brandschoon. En snel geleverd

Snel en goed

Snel en goed al had de doos wel 80% kleiner gekund

Mooi op tijd geleverd goed verpakt.

Vlotte levering

Op tijd en juist geleverd. Pas gisteren gemonteerd.

Super ervaring

Vroeg in de morgen besteld,laat in de avondgebracht. Geen gezeur over een account aanmaken Ik ben zeer tevreden voor herhaling vatbaar.

Product in goede staat snel geleverd.

goede levering volgens afspraak

bezocht, besteld, geleverd!

Snelle verzending en conform afspraak

Prima, snel besteld, verzonden en ontvangen, prima ventilator met vochtsensor, een aanrader

Heel goed service en als je vragen over de producten je krijg goed antwoord goed bedrijve en ik zal altijd bestellen bij de bedrijve

21 Boylestraat C

Ede 6718XM