top

het bestelde was snel geleverd, had daarna nog vragen via de mail, werden snel en goed beantwoord

Snel en correct geleverd

Grandioze dienstverlening en snelle levering

Degelijk materiaal aan goede prijs Goede opvolging en info over de levering

Snel en compleet geleverd. Voldoet 100% aan de verwachting.

fantastish

Goed advies en supersnelle levering

De bestelling was snel geleverd. En nog veel belangrijker de antitril mat werkt perfect. Ik had last van een hele zware lage brom door mijn hele huis heen van onze droogtrommel. Wij hebben een oud huis met houten balken. Door het plaatsen van de trilmat hoor ik geen doordringende brom meer en kan ik weer rustig beneden zitten. Ik was sceptisch, maar het werkt echt.

Goed en deskundig

Deskundig geadviseerd.

Super snel goed in gepakt

Smiddags besteld in de avond in huis

Snel en correct

Levering in pakketpunt op afgesproken datum, goed verpakt.

Overzichtelijke site, kon snel vinden wat ik zocht. Snel geleverd.

Goed en snel geleverd

Fijne afzuiging voor in de badkamer.

Snelle levering , en de ventilator ziet er goed en degelijk uit.

Doen wat zij beloven .

Gezocht, gevonden, besteld, betaald, geleverd. Gewoon goed zoals je mag verwachten

Overzichtelijke website, goede betaalbare producten en snelle levering.

Meerde malen besteld en naar alle tevredenheid geleverd.

fijne communicatie

Fijne communicatie en snelle verzending na bestelling. Helemaal makkelijk dat je na bestelling al de handleiding ontvangt, ter voorbereiding.

Deskundigen, snel en zeer goed

Perfecte afhandeling

levering snel , product niet geweldig

ventilatie kap werkt ,maar bovenste plaat kleppert en tikt daarbij op het aanslagpennetje bij lage ventilatiestand van de afzuigkap . Dit is binnen in de keuken te horen en is zeer irritant.

correct

kan zonder probleem verkeerde ventielen terug sturen

Top service snelle levering en goed advies.

Maandag besteld en dinsdag geleverd. Ook het retourneren gaat makkelijk en gratis.

Snel geleverd, goed product, voldoet aan de wensen.

Product voldoet, prima levering.

Op tijd en goede prijs, prima service

Uitstekende service

Het artikel was precies zoals beschreven en ook wat ik nodig had. Scherpe prijs. Ik ben een zeer tevreden klant.

Goed advies, snel geleverd.

Mijn vraag - gesteld per e-mail - werd de volgende dag netjes beantwoord, waarbij een alternatief product werd aanbevolen (aangezien het gezochte product niet tot het assortiment van Ventilatieshop.com behoorde). Dat alternatieve product heb ik besteld, en dat werd de volgende dag bezorgd.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM