De bestelling was duidelijk en vrij snel bezorgd.
Al voor de tweede keer instucbare ventilatoren besteld. Levering al de volgende dag. Tweede serie had ik helaas verkeerde artikel besteld. Gratis retour en de dag erna al creditering. Voor derde bestelling telefonisch contact opgenomen. Geweldig advies gekregen. Waar vind je dit nog anno 2025. Online shop waarbij persoonlijkheid in communicatie en service hoogtij viert. Ik ben positief verrast.
Beste GHM, Wat een geweldige review, bedankt voor het delen! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met onze service, zowel bij je bestellingen als bij het advies. We doen ons best om een persoonlijke benadering te bieden en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Vriendelijke groet, Kees Ventilatieshop
Via een buurman op deze site terecht gekomen. Direct een paar luchtventielen besteld. Ze zien er heel wat beter uit dan de oude die er hingen. Snelle levering. Top!
Beste A.F., Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de luchtventielen en de snelle levering. We hopen dat ze goed van pas komen! Vriendelijke groet, Kees Ventilatieshop
ontevreden
Beste Jaap, Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met de levering. We begrijpen dat het vervelend is wanneer een bestelling zonder overleg naar een ander adres wordt gestuurd. We willen dit graag voor je oplossen. Neem contact met ons op via [email protected], zodat we dit verder kunnen onderzoeken en een passende oplossing kunnen bieden. Vriendelijke groet, Kees Ventilatieshop
Meerdere keren hier besteld en de bestelling is ook nu weer snel en goed afgeleverd. Mooi bedrijf
1e keer besteld en dit is eigenlijk verlopen zoals een bestelling hoort , dus we zijn een tevreden klant !
Beste Jesper, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je eerste ervaring bij ons goed is verlopen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Vriendelijke groet, Kees Ventilatieshop
Diverse artikelen besteld en super snel ontvangen TOP
Eerste keer verkeerde kleur roosters besteld. Kosteloos retour gestuurd en gelijk de juiste kleur roosters. Volgende dag binnen.
Leveren echt de volgende dag als je op tijd bestelt
Uitstekende kwaliteit en snel en goed verpakt geleverd. Zeer tevreden!
Na 1 dag al in huis, we bestellen hier vaker onze materialen. Altijd correcte levering en een heel groot assortiment.
super correct
Ik kreeg precies wat ik had besteld. Door Ventilatieshop werd vrijwel direct na de verwerking van de bstelling een installatie-instructie gemaild. Het product was de volgende dag al binnen.
Website goed overzichtelijk en goede informatie. Snelle en keurige levering. Scherpe prijzen.
zeer goed, werd alles maar zo netjes bezorgd
Al een aantal keren wat besteld op de site van Ventilatieshop.com en het bevalt nog steeds goed. Overzichtelijk, veel aanbod en gemakkelijk te bestellen. Verzending is snel en goed.
Beste Richard, Dank je wel voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met onze webwinkel en de snelle verzending. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen! Vriendelijke groet, Kees Ventilatieshop
Van mijn bestelling heb ik een 3 van 7 artikelen te weinig toegezonden gekregen. Moest daar achteraan bellen en dat werd netjes direct toegezonden. Bij een retourzending heb ik dezelfde artikelen terug gestuurd en kreeg slecht 2 van de 4 uitbetaald volgens de credit nota. Ook daar moest ik weer achteraan. Alles word wel hersteld, maar heb eerlijk gezegd betere dingen te doen dan achter zaken aan die in eerste instantie beter geregeld hadden moeten zijn.
Beste, Dank je wel voor je feedback. Het spijt ons dat er fouten zijn gemaakt bij je bestelling en retourzending. Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden. We zijn blij dat de zaken uiteindelijk zijn opgelost, maar begrijpen dat het frustrerend is om achter de zaken aan te moeten. We zullen je opmerkingen zeker meenemen om onze processen verder te verbeteren. Als je in de toekomst nog vragen of problemen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Vriendelijke groet, Kees Ventilatieshop
Bij installatie van een nieuwe ventilator in mijn woning kwam ik er niet uit. Aan de telefoon vriendelijke dame die die voor mij de juiste oplossing door heeft gestuurd. Hier zijn de mensen ervan bewust dat niet iedereen een installateur is.
Beste Robin, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de installatie van je ventilator goed is verlopen en dat onze klantenservice je snel en duidelijk heeft geholpen. We streven er altijd naar om voor iedereen, ongeacht ervaring, de juiste ondersteuning te bieden. Als je in de toekomst nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar! Vriendelijke groet, Kees Ventilatieshop
heel fijn geholpen aan de telefoon en was ook super snel bezorgd !
2 regenkappen besteld. Zien er keurig uit, prijs / kwaliteit is echt super. Reactie op een vraag die ik gesteld heb over de aansluitmaat moet echter nog komen.
Beste Hans, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat je tevreden bent met de regenkappen en de prijs/kwaliteit. Onze excuses dat je nog geen reactie hebt ontvangen op je vraag over de aansluitmaat. We gaan er meteen achteraan zodat je snel een antwoord krijgt. Als je verder nog iets nodig hebt, laat het ons gerust weten! Vriendelijke groet, Kees Ventilatieshop
Er staat een twee standen ventilator en er wordt een een stand ventilator geleverd. Na veel heen en weer gemail komt er geen andere oplossing dan dat ik het verkeerd begrijp. Twee standen aansluiten vergt vier draden en er zitten er maar drie in dus dat gaat niet lukken.
Beste F.A.G.J., Het spijt ons te horen dat de levering niet is zoals je had verwacht en dat de communicatie niet naar tevredenheid is verlopen. We begrijpen dat dit frustrerend is. We willen graag de situatie rechtzetten, zodat we tot een passende oplossing kunnen komen. Zou je ons een e-mail willen sturen naar [email protected] met je bestelgegevens, zodat we dit verder kunnen onderzoeken en je kunnen helpen? We waarderen je geduld en hopen dit snel voor je op te lossen. Vriendelijke groet, Kees Ventilatieshop
Helaas was de terugslagklep, wat een dun plastic onderdeeltje is, niet leverbaar als reparatieonderdeel. Ik heb het met uitpakken per ongeluk zelf beschadigd. Dat is dan wel pech. Wel werd een separate klep te koop aangeboden, maar ik hou van origineel...
Beste René, Dank je wel voor je feedback! Het spijt ons dat het originele reparatieonderdeel niet beschikbaar was en dat je per ongeluk de terugslagklep hebt beschadigd. We begrijpen dat je voorkeur uitgaat naar originele onderdelen. Vriendelijke groet, Kees Ventilatieshop
Na een keuze te hebben gemaakt uit het ruime assortiment aangeboden producten, een ventilatierooster met bevestigingsplaatje besteld. Omdat de buismaat namelijk niet standaard 100 of 125 mm is, maar 120 mm (oud huis), was een montage in de buis niet mogelijk. Gelukkig kon ik met uw product toch kiezen voor een mooi afgewerkt afdek rooster voor mijn badkamer.
Diverse ventilatiespullen waaronder WTW en toebehoren besteld, ze waren de scherpste qua prijs. Ook de One-Stop-Shop is handig, omdat ze gewoon alles hebben wat je nodig hebt.
Beste Erwin, Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze prijzen, het assortiment en de klantenservice. We streven er altijd naar om alles wat je nodig hebt op één plek aan te bieden. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Vriendelijke groet, Kees Ventilatieshop
snel geleverd, prima prijs