Makkelijk te bestellen, snelle levering, reageren op vragen

Goede ervaring, snelle levering, snelle reactie op vragen.

Ja zoals het hoort

Correct, super snel en alles volgens afspraak!

Producten zijn gemakkelijk te bestellen en komen binnen op aangegeven levertijd! Fijne webshop, alles makkelijk te vinden!

Snelle verzending, goede service.

Tweede aankoop bij deze uiterst betrouwbare webwinkel. Klantenservice is vakkundig en telefonisch bereikbaar. Erg tevreden totnutoe met de Comfortline mobiele airco 3,4kW koelen en 2,7kW verwarmen. Ik heb een redelijk grote woonkamer dus hij moet hard werken maar als je hem op tijd aanzet, dus voordat het te heet is dan werkt het als een tierelier, 24 graden vind ik koud zat. Heb de verwarmingsfunctie nog niet kunnen testen. Wat ik een beetje jammer vond, er zit geen raam afdichting set bij dus die zal los aangeschaft moeten worden. Ik had er al eentje en raad het wel aan, dan koelt hij gewoon veel efficiënter. En qua prijs is het geen dealbreaker want zo duur zijn ze niet die afdichting sets.

Een verfrissende partij

Omschrijving en foto’s zijn meer dan prima en leveren uitstekend. Ik ben er blij mee

Prima prijs kwaliteit verhouding

IK had eigenlijk een slang nodig van 150 cm voor mijn mobiele airco. De geleverde slabng is 300 cm dus heb ik deze door gesneden op de gewenste lengte. Ik heb geen (her) bestemming voor de slang welke ik nu over heb hetgeen eigenlijk jammer is. Vandaar een 8 = goed beoordeling. Een slang op de geenste lengte zou het cijfer 10 hebben opgeleverd.

Verrassend genoeg bestelde ik ventilatie roosters ;-) ik werd keurig op de hoogte gehouden van de levertijd. De roosters zijn goed verpakt, passen precies en we zijn er hartstikke blij mee. We hebben onze eiken houten vloer laten schuren en de aluminium roosters maken het helemaal af.

Mooi product. Goede communicatie vwb de lever datum

Levering was iets wat aan de lange kant, maar het was dan ook maatwerk. Mooie kwaliteit. Ga er nog 4 bestellen.

Goede en snelle levering

Snelle opvolging van de bestelling Product werkt prima! Heel erg tevreden

Gekregen wat ik bestelde

Werdt door post nl een dag te laat geleverd

Goed en snel geleverd

Goed geleverd en besteld. Goede prijs/kwaliteitsverhouding

een ruime voldoende voor het snel versturen en de klantenservice

Helaas ontbrak er een item waar wel voor betaald was maar niet in de doos zat vandaar een ruime voldoende omdat de klantenservice het ontbrekende item heeft gecrediteerd.

makkelijk zoeken goede prijs

bestelling en levering gingen soepel en snel

Gewoon geweldig

Na mijn bestelling en betaling werd er de volgende dag al geleverd. Keurig en super netjes ingepakt

Goed assortiment

Na maanden met leveringsproblemen een nieuwe Vent-Axia WTW kunnen bestellen. Na duidelijk contact met de klantenservice om de leveringsmogelijkheid te verifiëren volgde probleemloze levering. Inmiddels is de WTW geïnstalleerd en staat tevreden te zoemen.

Top service en zeer snelle levering

Super goed.

Goede prijzen en snelle levering

Kwaliteit van de afsluitbare roosters is zeer goed, goed te bereiken en bij een probleem wordt snel gereageerd.

Snelle levering, goed product.

De ene dag een badkamerventilator besteld, de volgende dag geleverd. Blij mee. Wat een goed apparaat, veel beter dan de ventilator die oorspronkelijk aanwezig was.

Prima afhandeling

Materiaal besteld en zeer snel geleverd volgens afspraak goed product

Rooster

Diverse kleuren en maten, snelle levering

Goede snelle levering

Goed!

Een spiraal huis van 150mm doorsnee met diverse hulpstukken besteld, netjes geleverd, goed verpakt en vlot bezorgd. Een gemakkelijke webshop, ruime keus, simpel betalen, kortom een aanrader!

hele snelle levering van hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs

Geweldig snel geholpen, goede communicatie over het verloop van het betaal- en leveringsproces,

Perfect, en zo hoort het ook !!!

Bestelling, betaling en aflevering verliepen probleemloos. Montage op de plaats van het oude, kapotte exemplaar was een fluitje van een cent. Doet nu prima z'n werk.

Prima goede service

snel verzonden goede mail begeleiding

21 Boylestraat C

Ede 6718XM