Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering met duidelijke communicatie.

Voelde me als klant serieus genomen.

In mijn enthousiasme verkeerde ventilator besteld. Omruilen was geen probleem en eenvoudig. Top service.

Prima ervaring

Bestelde spullen snel geleverd, had zelf een verkeerde inschatting gemaakt waardoor ik wat spullen over had maar die kon ik zonder problemen retourneren. Retourproces verliep heel makkelijk waardoor het terugsturen ook een eitje was. Bedrag werd snel gecrediteerd en terug gestort dus dik tevreden over de dienstverlening.

Uitgebreid assortiment en tweedekans artikelen

Behoorlijk assortiment en een interessante nieuwsbrief. Voor de tweede keer hier een tweedekans artikel besteld. Fijn dat die optie er is. Vind de korting net aan voor de staat van de tweedekans producten. Ze zijn goed bruikbaar maar gezien de beschadigingen zou ik iets meer van de prijs verwachten dan 20%. Verder helemaal tevreden en zou er zeker nogmaals bestellen.

Goede prijs, makkelijk te bestellen en snelle levering

Veel keuzes, goede prijs, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Goede info op de site

Juiste en duidelijke info. over producten. Snelle levering

Bestelling is snel geleverd.

De rvs rozet ziet er keurig uit. Groetjes, Rudy

Goed product en snelle levering Top!

Kabel dak doorvoer besteld. Goed product en snelle levering!

Prima, alles netjes geleverd zoals besteld

Prima, alles netjes geleverd zoals besteld

Goede website, snelle levering, goede prijzen

In de website waren de artikelen goed te vinden, de levering was snel en de prijzen zijn goed.

zeer tevreden over de snelle en correcte levering.

na op de website het product geselecteerd te hebben, bestelling geplaatst. Levering was snel en tijd keurig aangegeven. product voldeed volledig aan mijn verwachtingen.

Doen wat ze beloven!

Prima winkel, veel keus en veel op voorraad.ik ben blij met het bestelde afzuigkap rooster. Eindelijk eentje die niet klappert in de wind! Alles werd keurig verpakt afgeleverd op het aangegeven tijdstip.

Gewoon goed

Kwaliteit voor een lage prijs

Gewoon zals je het wenst

Spulletjes uitgezocht en besteld, delen snel geleverd en helemaal volgens beschrijving. Gewoon zoals je het wenst

Prima service.

Goede service, product in zeer goede orde ontvangen.

Snelle levering en compleet.

Dakdoorvoer met bijbehorende materialen besteld. Was spoed bij ivm transport naar buitenland. Snel nog even postcode moeten wijzigen na bestelling. Alles perfect gegaan. Dus een dikke 9.

Snel, volledig en servicegericht

Nu 2e ervaring met Ventilatieshop.com. Via chat en mail reageren ze snel en duidelijk. Op de website staat ook veel info en duidelijke uitleg. Verzending is snel en netjes verpakt! Dit zal niet de laatste bestelling zijn geweest.

prima!

Maar..........Het rooster is nog niet geplaatst in de zijwand van het bad, want de tegelzetter komt pas op 5 en 6 juni i.v.m. het leggen van de nieuwe vloer en dan wordt het rooster geplaatst!!!! Maar ik heb het er natuurlijk wel uit de verpakking gehaald en ik vind hem erg mooi!

snel geleverd en volgens verwachting

Ging soepel en snel, tevreden met product

Product zoals omschreven.

Goede prijs kwaliteit, voldoet aan verwachtingen Snelle en gratis levering. Deze firma is zeker een aanrader.

Goed product en vlot geleverd

Ventilator doet wat hij moet doen

Super en makkelijk in elkaar te zetten

Prima op tijd geleverd! Makkelijk in elkaar te zetten. Super gewoon en het staat echt netjes en mooi.

Keurig op tijd, prima verpakt.

Webshop heel toegankelijk. Goede informatie. Artikel voldoet prima aan de vewachting. Keurig op tijd geleverd. Ga zo door, complimenten!

Alles prima

Snel en goed

Makkelijk zoeken, ontvangt het volgende dag. Materiaal is goed. Wat wil je nog meer?

21 Boylestraat C

Ede 6718XM