Snelle en correcte levering van het product.

Het door mij bestelde product werd de volgende dag al geleverd. De gebruiksaanwijzing van het product (buisventilator met naloop functie) was erg summier. Alleen dankzij zelf opgezochte youtube filmpjes kon ik de installatie goed uitvoeren. Op een mail van mij werd lauw gereageerd, jammer.

Snelle levering, goede kwaliteit en een redelijke prijs.

Ik heb meerdere keren materiaal gekocht en steeds was de afhandeling vlot en correct.

Snel en betrouwbaar leverancier

snel, goed, goedkoop en gratis verzending

Ik heb wat ventilatie onderdelen gekocht. In mijn vergelijk op internet kijk ik goed naar de verzendkosten, want daardoor komt de prijs vaak veel hoger uit. Bij ventilatie shop zijn de verzendkosten gratis bij een bepaald bedrag. Dat is TOP. Ventilatie shop levert goede spullen voor een eerlijke prijs. Volgende keer koop ik hier zeker weer.

Top product

Omdat onze buitenunit op twee kunststof balken is opgesteld moest ik de 7 stelpootjes met een draadlengte van M5x25 verlengen. Zo gefixt met koppelboutjes, contramoertjes, en draadeind M5. Mooie aanwinst in onze groene tuin.

Mooie ventilatie doppen

De doppen zijn zeer eenvoudig te plaatsen. Het ziet er veel eleganter uit dan de eerste die vanuit de bouw waren geplaatst. Erg blij met dit resultaat

Fantastisch product

Fantastisch product goede website

Gemakkelijk gevonden, snel geleverd

De juiste ventilator gemakkelijk gevonden op deze website en tegen een goede prijs snel geleverd

Goeie site, snel en correcte levering

Goeie site, snelle en correcte levering

Niks op aan te merken

Goed rooster

Snel besteld en verzonden. Goed verpakt. Doet wat het moet doen.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Alles kwam netjes verpakt aan.

Goed geholpen door adviseurs. Toen bleek dat ik een onderdeel te veel had besteld was het eenvoudig om te retourneren.

correcte en snelle levering

Alle lof

Hebben onderdelen die je zoekt en nergens anders te koop zijn!

Netjes en keurig op tijd en goed verpakt.

Keurig op tijd geleverd

Snel geleverd, goed verpakt.

Informatie op de site is goed

Tevreden over afhandeling bestelling enkel de omschrijving van de verloopstukken had iets duidelijker kunnen zijn voor de gewone man

snelle levering.

snelle levering en een goed degelijk product. voldoet geheel aan de beschrijving.

Overweldigend

Gewoon prima kwaliteit en snel geleverd.

Fijne webshop, snelle levering

Fijne webshop, effectief bestelproces en een snelle levering. Aanrader!

Snel

Zeer efficiënt en snel

Correct Bedrijf

Snelle levering, goed verpakt ,goede voorwaarden

Levering nog dezelfde dag

Prima produkt, scherp geprijsd en zeer snelle levering

21 Boylestraat C

Ede 6718XM