snel geleverd tegen goede prijs

Bij bestelling nog gebeld voor alternatieven, Goed en met kennis van zaken antwoord gekregen

positief

snelle levering en overzichtelijke web site

Airco tape

Bestel graag bij jullie deze super tape in wit of grijs snel geleverd Een vertrouwd adres voor diverse producten

Niks te klagen

Af en toe lastig om het juiste artikel te vinden maar voor de rest prima alles op tijd binnen gehad

Snelle levering, goed contact met klantenservice en onder garantie defect vervangen.

Snelle levering van de mechanische ventilatie de volgende dag. Het pakket was in een stevige verpakking ingepakt. Tijdens het testen bleek de afstandsbediening defect. Na contact met ventilatieshop snelle levering van een nieuwe afstandsbediening en de oude netjes door de koerier opgehaald. Daarnaast goed geholpen bij het maken van een keuze tussen de verschillende ventilatie systemen.

prima product

Snelle levering, product zoals omschreven

duidelijkheid in wat ik zoek en snel geleverd

Goede uitleg, alles op een rijtje en opgebouwd in detail zodat je niet snel iets vergeet ! Nette prijs en snelle levering .

Prijs netjes snelle levering

goed bedrijf.

Prima top service

Ventilatiebediening besteld maar deze bleek helaas de verkeerde. Snel afgehandeld door Ventilatieshop. Geld wordt teruggestort. Vlotte afhandeling. Bezorging was ook vlot en goed verpakt.

goed en snel

en tegen een goede prijs

Snel gereageerd op mijn retour Toppie

Snel gehandeld

Levering is snel, de het product is goed

Levering kwam de netjes dag na bestelling. Product voldoet.

Zeer tevreden over geleverde spullen

Prijs kwaliteit is prima. Daarbij nog een vlotte levering. Website biedt voldoende keuze.

Prima materiaal voor een schappelijke prijs

Plastic rooster.vervangen door degelijk roestvrij stalen rooster. Snelle levering!

Goede service en snel geleverd. Duidelijke omschrijving op website, ik vond wat ik zocht en artikel was voorradig.

Prima shop

Alles ging naar wens!

Goede kwaliteit en snelle levering

Met weinig moeite had ik ventilatie ventielen besteld die wat moderner zijn dan standaard. snelle levering en goede kwaliteit.

Vlot verzonden en in goede orde geleverd

Vlot verzonden en in goede orde geleverd

Ruime sortering, voldoende keus, snelle levering!

Na het zoeken van het product (geïsoleerde ventilatie buis) kwam ik snel door de catalogus. Vervolgens besteld, betaald en de volgende dag in huis en gemonteerd. Klasse!!

Prima Website

Goede producten Snelle levering

snel en goed geleverd.

Prima stille ventilator.

Prima materiaal en snelle service

Ruime keuze uit materialen en goed aankoop adviezen bij de bestelling. Alles snel geleverd.

Op tijd geleverd, geen zwarte binnenzijde!

product netjes, maar niet zoals omschreven bij aanschaf. de buitenzijde grijs, binnenzijde zwart klopte niet. zelf nog alle binnenzijden moeten spuiten!

Zeer goede ervaring met ventilatieshop.

Buiten de bestelling twee keer contact gehad met de klantenservice. Goede adviesen gekregen met volgens mij deskundige mensen.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM