Ik kreeg bericht dat het product niet op voorraad was. Toch de volgende dag bezorgd. :)
Beste klant, Dank u voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u uw bestelling snel heeft ontvangen, ondanks de eerdere melding. We streven er altijd naar om onze klanten zo snel mogelijk te bedienen. Mocht u nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
De spullen zijn de volgende dag geleverd, zoals beschreven. Daarnaast is het fijn dat er een fysieke winkel in Ede is.
Beste klant, Dank u voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat de levering snel en correct was, precies zoals beschreven. Het is fijn dat u de fysieke winkel in Ede waardeert. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Na andere spray te hebben geprobeerd kom ik toch weer terug op CTN Zink Coating. Snel geleverd, mag van mij wat goedkoper.
Beste klant, Dank u voor uw enthousiaste review! We zijn blij dat u tevreden bent met de CTN Zink Coating en dat deze uw voorkeur heeft boven andere sprays. We streven ernaar om onze producten tegen scherpe prijzen aan te bieden. Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Snel, goedkoop en geleverd zolas verwacht
Beste klant, Dank u voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle service, scherpe prijzen en dat de levering aan uw verwachtingen voldeed. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Groot assortiment concurrerende prijzen. Snel verzonden en netjes verpakt. Prima dus
Beste klant, Dank u voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met ons grote assortiment en de concurrerende prijzen. Het is fijn dat de verzending snel was en alles netjes verpakt is. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Eenvoudig te monteren
Beste klant, Dank u voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de ventilatiekap en de scherpe prijs. Het is fijn dat de montage eenvoudig is. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Duidelijke site, goed bestelproces en levering. Online handleiding en informatie over product ontvangen. Handig want de papieren versie raak ik altijd kwijt.
Beste klant, Dank u voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de duidelijke site, het bestelproces en de snelle levering. Het is fijn dat de online handleiding en productinformatie u goed van pas komen. Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Mooie platte plafond uitlaat besteld, beter dan die dikke uitstekende dingen
Beste klant, Dank u voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het mooie design van de platte plafonduitlaat. Het is fijn dat u deze beter vindt dan de grotere varianten. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Makkelijk bestellen en snelle levering
Beste klant, Dank u voor uw positieve review! We zijn blij dat u het bestellen makkelijk vond en tevreden bent met de snelle levering. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
goedkoper dan de concurrent items op voorraad snelle levering
Beste klant, Dank u voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze prijzen, voorraad en snelle levering. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
geleverde materiaal nog niet verwerkt.
Beste klant, Dank u voor uw feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de snelle afhandeling en levering. We hopen dat het geleverde materiaal aan uw verwachtingen zal voldoen zodra u het verwerkt. Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar! Met vriendelijke groet, Monja, Klantenservice
Snel en goed
wat ik besteld heb en de levering gingen zoals is vermeld
Beste klant, Dank u voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat de levering precies ging zoals verwacht en dat u tevreden bent met uw bestelling. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Duidelijke productomschrijving en snel geleverd. Inmiddels de roosters geplaatst en het is functioneel en mooi. Nu afwachten hoe het er over een paar jaar uit ziet met de zeelucht.
Beste klant, Dank u voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat de roosters aan uw verwachtingen voldoen en dat de levering snel was. Het is fijn dat ze zowel functioneel als mooi zijn. We hopen dat ze goed bestand zijn tegen de zeelucht en u er nog lang plezier van zult hebben. Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar!
Snelle levering. Producten prima, zoals omschreven. Aanrader !
Beste klant, Dank u voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en dat de producten aan uw verwachtingen voldoen. We waarderen uw aanbeveling en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Groot assortiment Duidelijke site Snelle levering
Beste klant, Dank u voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u ons assortiment en de duidelijkheid van onze site waardeert, evenals de snelle levering. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Online shop was overzichtelijk, snel geleverd en het product is zoals omschreven. Zeer tevreden.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de overzichtelijkheid van onze online shop, de snelle levering en het product. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Materiaal online besteld. Alle benodigde materialen op voorraad, in de middag besteld en de volgende dag afgeleverd. Duidelijke website.
Beste klant, Dank u voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze voorraad en snelle levering. We streven ernaar om een duidelijke website en uitstekende service te bieden. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Een uiteindelijk niet passende ventilator kon op vlotte wijze worden geretourneerd en gecrediteerd worden.
Beste klant, Dank u voor uw positieve feedback! We zijn blij dat het retourneren en crediteren van de ventilator soepel is verlopen. We streven ernaar om altijd een prettige en snelle afhandeling te bieden. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
ze voldoen aan mijn wensen
Beste klant, Dank u voor uw review! We zijn blij te horen dat onze winkel aan uw wensen voldoet. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Dag 1 besteld, dag 2 in huis. Exact het product wat ik had besteld en voor een goede prijs.
Beste klant, Dank u voor uw positieve review! We zijn blij dat u een prettige ervaring heeft gehad met de snelle levering en dat u tevreden bent met het kwalitatieve product en de prijs. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Er was wel een probleem dat de MV niet werkte bij eerste gebruik. Dat bleek uiteindelijk aan een dipswitch in de afstandsbediening te liggen. Ik denk dat ik heb bijgedragen aan het bijleren van de AI ondersteunde support
Beste klant, Dank u voor uw feedback en geduld met het oplossen van het probleem met de mechanische ventilatie (MV). Het is fijn om te horen dat de oorzaak uiteindelijk bij de dipswitch in de afstandsbediening lag. We hopen dat alles nu naar tevredenheid werkt en staan klaar om u in de toekomst weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Ons jaren 30 klushuis heeft vele uitdagingen. Goede be- en ontluchting is daar één van. Ik heb nu diverse vraagstukken doelmatig kunnen oplossen met het assortiment van de Ventilatieshop. Goede adviezen, compleet assortiment en prima prijzen.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat ons assortiment en advies u hebben geholpen bij de uitdagingen van uw jaren '30 klushuis. Uw tevredenheid over onze prijzen en compleetheid van ons assortiment wordt zeer gewaardeerd. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Snelle levering. 1 verbeterpuntje: een kleinere doos voor het kleine artikel is mogelijk. Scheelt vervoer en afval.
Beste klant, Dank u voor uw feedback! We zijn blij dat uw levering snel was. We waarderen uw suggestie over het gebruik van kleinere verpakkingen en zullen dit zeker overwegen om vervoer en afval te verminderen. Bedankt voor uw input!
Snelle levering en goeie ventilator.
Beste klant, Dank u voor uw review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van de ventilator. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!