Snel

De bestelling is snel afgehandeld. Dit was ook beloofd. Prima

Goede webshop.

Snelle levering van product, en van goede kwaliteit.

Correct

Prijs kwaliteit in orde

Deskundige hulp

We arriveerden met weinig kennis en vertrokken met mooie spullen en begrepen de badkamer situatie veel beter.

Snelle, correcte afhandeling tegen een scherpe prijs

Goed geïnformeerd, product zeer zorgvuldig verpakt en snel ontvangen Aan te raden dus

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Zeer snel geleverd

Echt vandaag besteld morgen in huis.

Prima, snelle service

Prima, snelle service. Overzichtelijke website

Prima ervaring

Bestelling is snel geleverd en onderdelen waren goed verpakt. Alles paste in elkaar behalve de 45 graden bocht, diameter was net zo groot als de T-stuk.

prima op tijd geleverd

moet nog aangesloten worden, maar heb er alle vertrouwen in, vorige week bij mijn zoon ook een ingebouwd.

prima apparaat, snelle levering, goede support

goede communicatie, snelle en accurate levering. heldere handleiding.

goede prijs kwalitijt

Diverse onderdelen besteld voor luchtcanal voor afzuigkap. alle wat ik nodig had was hier te vinden en ook nog goede prijs en snelle levering.

Zeer duidelijke website en snelle levering.

Duidelijk welk artikel je moet bestellen ter vervanging van oude apparatuur.

Goede en tijdige levering.

Het product voldeed aan de verwachting. Het was stevig verpakt en bevatte schokabsorberende materialen.

Snelle levering, goede service

Ze doen wat ze beloven

Gekregen wat ik besteld heb geen gedoe

Goede webshop

Ik heb vloerroosters besteld via ventilatieshop.nl. Helemaal goed. Snelle levering. Duidelijke communicatie. Zou hier zeker weer bestellen.

Vlot en goed geholpen.

De benodigde materialen vlot op de site kunnen vinden tegen schappelijke prijzen. Snelle bevestiging via email en levering binnen 2 dagen. Al met al een prima Toko. 4.5 sterren omdat er altijd ruimte is voor verbetering ;o)

Top snelle levering en prima afhandeling

Top kwaliteit en snel levering

Erg serieuze bedrijf! Snel, nauwkeurig, kwaliteit en nog meer.

Verkeerd product besteld. Nieuwe besteld. Hele vlotte levering ! Fijne site ! Word prima op de hoogte gehouden via mail .. kortom top site !

Goed en duidelijk. Juiste product geleverd.

Snelle levering en producten van goede kwaliteit

Goede en correcte levering

Mijn ervaring is top hoef hier niet veel over te zeggen is gewoon goed zal zeker aanraden aan iedereen

Goede geventileerde website

Zeer goede en overzichtelijke website en goede kwaliteit artikelen, levering artikelen volgens afgesproken tijd geleverd super!!!!

21 Boylestraat C

Ede 6718XM