Ik moest contact opnemen met de klantenservice voor hulp bij het kiezen van een product. De reactie was snel en duidelijk. Ik heb een compleet ventilatiesysteem gekocht bij Ocon. Zowel de online aankoop als de levering waren perfect. Aanbevolen 100%
Bestelling snel geleverd en product was van goede kwaliteit
Product is een prima alternatief voor het originele filter
Kwam er even niet uit. Even gebeld en super geholpen
Snel duidelijk en hoe je een klant moet behandelen
Montage heel simpel en de prijs is goed en snel geleverd.
Goedendag Ruud, Bedankt voor de feedback. Helaas begrijpen wij niet zo goed wat u bedoeld met veel licht? U heeft bij ons zo te zien een los ventiel besteld. Dit is een artikel dat geen elektronische onderdelen bevat en enkel dient als rooster. Als het wellicht toch om een artikel van ons gaat dan horen we het graag. Excuses voor het ongemak.
Original review
Montage is makkelijk te doen alleen jammer dat de handleiding niet duidelijk is en heb de handleiding weten te downloaden in een goede formaat en duidelijk plafondventilatie doet wat het moet doen alleen jammer dat de verlichting geen dimmer bevat en dat met maar liefst 5 x e27 fitting wel erg veel licht.
Mijn ervaring is goed.
De terugslagklep houd de wind van buiten nauwelijks tegen Het verbinden van de draden met het kroonsteentje is lastig, met name als de ventilator tegen het plafond geplaatst wordt. De klem-constructie is niet handig Aanbevelen als er geen terugslagklep verlangd wordt
Besteld en volgende dag geleverd. Kwaliteit product en precies zoals ik verwachtte.
Makkelijk gevonden. Product zoals beschreven. Kwaliteit perfect. Zeer snelle levering. Goed verpakt.
Ik had een verkeerde maat ventilator besteld. Keurig op tijd bezorgd, maar ik heb het dus moeten terugsturen. Alle medewerking, de volgende dag was de nieuwe er al. Geld werd meteen teruggestort. De communicatie erover verliep erg vriendelijk. Een heel fijn bedrijf!!
Terugslagklep besteld, duidelijk omschreven, goede kwaliteit en niet te duur. Snel geleverd.
Makkelijk besteld . Snel in huis . Product zoals omschreven. Tevreden klant.
Ze denken met je mee om een alternatief te leveren als een bepaald product niet op voorraad is. Dit is allemaal telefonisch te overleggen.
Goed contact met klantenservice voor advies. Bestelling werd snel geleverd. Op eerste oog lijkt het goed te werken maar nog te weinig gebruikt.
Duidelijke website , super snelle levering , prijs is ook goed.
Goedendag Jan, Wat vervelend dat het helemaal niet goed is verlopen met de verzending en annulering van een WTW. Wij zijn alleen bang dat u deze niet bij ons heeft aangeschaft? Wij kunnen namelijk geen bestelling op uw gegevens terugvinden waarbij een WTW is besteld. Wij hopen dat de bestellingen die u bij ons heeft geplaatst wel naar wens zijn verlopen. Anders helpen we u graag verder via onze klantenservice. Excuses voor het ongemak.
Original review
Bestelling geplaatst, Wtw pomp niet leverbaar, wordt er niet automatisch de rest van de bestelling geleverd die op voorraad is. Geld terug op andere rekening dan betaald (bouwdepot) was moeilijk. Andere rekening doorgegeven en daar is de Wtw op terugbetaald. Door de slechte communicatie op maandag telefonisch ( bestelling al 1 1/2 ) geannuleerd, op dinsdag bericht dat de bestelling wordt verstuurd , hierop geantwoord, is geannuleerd, later wordt de bestelling toch verzonden . Telefonisch overleg, dat het allemaal fout gaat , levering niet aannemen , dit gedaan geeft de bezorger de bestelling bij de spar af( afhaalpunt) niet jullie schuld ,na telefonisch contact is de bestelling terug gestuurd. Komt een deel blijkbaar eerder aan , moet ik weer die bankgegevens sturen, dit maar weer gedaan , komt 2 dagen later weer een verzoek voor die bankgegevens, omdat de rest binnen is. Ik weet niet waar dat allemaal voor nodig is maar is allemaal heel omslachtig. Dus 1 ster voor de moeite en ik heb niets meer nodig.
Ruime assortiment keuze en snelle levering, Top!
Alles klopt
Kwaliteit en service
Vanaf bestellingen tot afleveringen snel en adequaat. Kon niet beter.
Veel producten beschikbaar die doorgaans lastiger te verkrijgen zijn, snelle en correcte levering
Prima website en heel snel geleverd. Goed verpakt
Producten snel geleverd, daar kun je op bouwen Klein verbetering puntje is , even aangeven of het een aansluiting man / vrouw is Dus heb je een mof of buis nodig voor de aansluiting
Goedendag Louis, Bedankt voor uw feedback. Wij hopen alle informatie zo duidelijk mogelijk op onze website te vermelden. En gaan zeker kijken of we dit nog duidelijker kunnen maken. Excuses voor het ongemak.
Goed product en snel geleverd
Duidelijke beschrijving op de webshop