Kwaliteit, snelle levering, fijne website

Groot assortiment, duidelijke website, Snelle levering en een complete levering.

Uitstekende service

Goed overzicht van de producten, technische informatie voorhanden op de website en de helpdesk is goed bereikbaar voor aanvullende vragen; snelle levering van de bestelde artikelen!

Zeer snelle levering

Mijn bestelling was niet duur en zeer snel geleverd.

Heel slechte communicatie

Ik wilde gebruikmaken van garantie omdat mijn badkamerventilator na 2 jaar was doorgebrand (garantie was 5 jaar). Ik stuurde eerst een email, maar daar werd niet snel op gereageerd. Toen ik belde werd een retourformulier aangemaakt en mocht ik het retourneren. Ik hoorde vervolgens helemaal niets dus belde na een week of het was aangekomen. Door de telefoniste werd aangegeven dat het normaliter 2 weken duurt om te onderzoeken/beantwoorden. Op mijn suggestie dat het voor de klant wel fijn is om goed op de hoogte te worden gehouden van het hele proces (ontvangst, in behandeling, resultaat etc.), werd positief geantwoord, dat dat een goed idee was (hoezo heeft een professioneel bedrijf zelf nooit over communicatie en logistiek nagedacht?). Dit veranderde verder niets. 2,5 week na het opsturen had ik nog steeds niets gehoord, en belde ik opnieuw. Toen is door de medewerker overigens wel meteen actie ondernomen. hij ging bij de garantieafdeling langs en vervolgens is de vervangende ventilator meteen verstuurd. Om die reden net een magere voldoende. ik vind de communicatie bij onlineshops erg belangrijk......

uitstekende service en snelle levering

Goede en duidelijke informatie in de webshop, probleemloos bestellen en razendsnelle levering. Topklasse!

Compacte betaalbare afzuiger die zijn werk doet.

Mijn oude industriële afzuiger in mijn garage gaf de geest. Gelukkig, want nu heb ik een stille energie zuinige afzuiger er voor terug. Ik had alleen beter door moeten lezen, en een rand aarde model moeten kopen. Nu was het even uitzoeken met aansluiten.

Snelle levering duidelijke communicatie

Helaas mistte er alleen een paar kleine onderdeeltjes.

Fijne website snel geleverd.

Gezocht op afmeting en functioneren. Misschien wat beter naar het geluidsniveau moeten kijken van de ventilatoren. Maar verder snel geleverd en volgens mij een prima prijs.

Snelle levering. Goed product.

Geen aanvullingen

Niks op asn te merken. Alles spreekt voor zich.

Gewelig

Prijs kwaliteit en snelle levering prima in orde

Snelle levering.

Heel snel geleverd en uitstekend product.

Goed product, snelle levering

Het product werkt goed. Eenvoudige installatie, geen tocht meer vanuit de afzuigkap in de keuken.

Snel en netjes geleverd

Makkelijk te monteren en snel geleverd

Goed adres!

Bij de ventilatieshop vond ik wat ik nodig had tegen redlijke prijs. Correcte levering

Goed en snel

Product gevonden op de site. Besteld en snel ontvangen.

top

top

Duidelijke site, snel geregeld en snel geleverd. Top!

Ventilatie terugslagklep aangeschaft

Goede prijs en snelle levering. Onderdeel makkelijk te plaatsen en doet wat die moet doen. Klep gaat netjes open zodra je de afzuigkap aanzet daarna sluit die netjes weer af. Houd de kou buiten!

Snelle uitstekende levering bestelde items.

Ben zeer tevreden over de snelle en correcte levering van de bestelde items met een prima prijs/kwaliteit.

Hele goede service

2 vriendelijke vlotte mannen hebben met plezier en secuurheid de airco geplaatst en alle tijd genomen om het heel netjes af te werken. Was na thuisbezoek (zelfde dag al na vragen om info) binnen anderhalve week geplaatst. Ook na de tijd nog belletje of het bevalt en of er vragen zijn! Mijn complimenten!

Prima geregeld

Makkelijk zoeken op de site en correcte afhandeling

Gewoon goed: duidelijk, precies en service

Zie beschrijving beneden.

Verloopstuk afzuigkap gekocht, in de beschrijving stond een diameter van 15 cm aangegeven , maar in werkelijkheid was deze 14,5 cm. Ik kon het niet gebruiken, verder alles goed geregeld.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM