Prima ervaring

Badkamerventilator besteld en prima geleverd. Wat ik wel leuk vond (maar ook weer niet echt nodig, je kan het ook zelf opzoeken of het boekje lezen als hij aangekomen is) was dat de handleiding vooruit werd gemaild.

Prima ervaring

Netjes en snel geleverd

Bestelde product snel en netjes geleverd

Snelle levering en goede producten.

Zeer overzichtelijke toegankelijke website en goede service. Ook het retourneren van verkeerd bestelde producten gaat erg makkelijk. Aanrader!

Snelle levering en goede producten.

Geleverd zoals afgesproken, helemaal naar mijn zin.

Voor iedereen aan te bevelen!

Voordelige prijzen. Goede service. Snelle verzending

Prima ervaring. Product uitgezocht op de site. Duidelijke omschrijving en product was snel in huis. Goede prijzen en ruime keuze.

Voordelige prijzen. Goede service. Snelle verzending

Goed en snel geleverd.

Bestellen gaat makkelijk en de bestelling gaat soepel en snel.

Goed en snel geleverd.

Bestellen gaat makkelijk en de bestelling gaat soepel en snel.

Makkelijk en snelle levering

Duidelijk en makkelijk bestellen

Makkelijk en snelle levering

Duidelijk en makkelijk bestellen

Snelle en correcte levering

S’ avonds voor 10 geleverd en volgende dag rond 21:00 afgeleverd

Verkeerd product geleverd.

Rooster besteld met aansluiting op buis van 150 mm. Helaas een rooster ontvangen met een aansluiting van 115 mm. Dit pas gisteren, 10-10, bij (poging tot) instaleren ontdekt. Ik zal hierover maandag 12-10 contact opnemen.

Verkeerd product geleverd.

Ruime keus

Alles wat ik nodig had was hier te vinden en nog veel meer. Snelle levering en prima prijs.

Prima , goede kwaliteit en snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit

Super tevreden met alle aankopen.

Handige webshop, alles goed te overzien en te vinden. En hele snelle levering. Dat vind ik geweldig.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM