werkt geweldig loopt na tot ingestelde vochtigheidsgraad is bereikt.
Voor een recente verbouwing heb ik tweebventilatoren met WTW en een buisventilator gekocht bij ventilatieshop.com. Iedere keer werden die keuring de volgende dag netjes ingepakt geleverd. Zelfs toen een beter model weer in voorraad was mocht ik na 2 manden een ongebruikte item gratis omruilen. Super service en top producten tegen de scherpste prijzen. Beter kan niet!
goede service product zoals omschreven en goede prijs kwaliteit.
Voor de eerste keer n bestelling geplaatst en alles correct geleverd . Helaas 2 artikelen zelf niet goed gemeten. Retourzenden geen probleem. Kreeg net bericht dat ze terug zijn bij Ventilatiestrip. De nieuwe ondertussen al gemonteerd
Goed product
Snelle levering, uitstekende retourregeling. Aanrader!
Snelle levering, uitstekende retourregeling. Aanrader!
Hele fijne ventiliator gekocht met timer en sensor. Kostte wat maar dan heb je ook echt wat. Snel in huis en droge badkamer!
Tweede bestelling van 1-12-2022 is NIET geleverd door Trunkrs. Bij de buren gevraagd en ook niets. Nu moet ik er achteraan om mijn bestelde goederen te krijgen. Er is een onderzoek gestart, maar tot op heden nog helemaal geen antwoord ontvangen. Dit is een zeer slechte zaak. Trunkrs heeft de bezorger nog niet kunnen spreken, omdat het drukker is dan normaal. Ventilatieshop zegt niets te kunnen doen op dit moment en het onderzoek af te wachten, maar mijn geld is niet verloren. Ook al is het vervelend. Ik heb ook nog een klus af te maken, maar daar geven zij geen gehoor aan. Ik ben dus genoodzaakt de tweede bestelling elders te bestellen. Ik hoop dat ik mijn geld terug krijg. Op dit moment kan ik niet anders dan “NEE” te zeggen op de aanbeveling.
Goede info in webshop, goed product snel geleverd. Heel tevreden,
Goede info in webshop, goed product snel geleverd. Heel tevreden,