Ze doen wat ze zeggen

Keurig verpakt, netjes op tijd, goed kwaliteit en zeker niet de duurste. Ik hou er van.

Prima, maar bestelling niet geheel kloppend

Helaas blijken er bij onze bestelling in 2 dozen een ander ventiel te zitten dan besteld. Klantenservice vraagt om foto’s en kijkt nog naar een oplossing.

Bestellen ging heel makkelijk via de site en mijn ventilatie buisjes waren volgende dag bezorgd, (goedkoper dan elke andere winkels)kan beter? Dank ventilatieshop ,

Lage prijs en duidelijkheid qua producten

op zoek naar een nieuw ventilatie systeem voor ons huis zoek ik duidelijke, betrouwbare en volledige info dus inclusief montage & installatie instructies. Dit alles heb ik kunnen vinden online in de webshop waar ik het gekocht heb. levering was ook duidelijk gecommuniceerd en gedaan zoals beloofd.

Lage prijs en duidelijkheid qua producten

ik ben erg tevreden

ik ben erg tevreden.

ik ben erg tevreden

ik ben erg tevreden.

Prima product

Prima product en conform verwachting werkt het echt. Geluid dempende rubbers om airco/ warmtepomp te isoleren op plat dak.

Prima product

Alles mooi volgens afspraak geleverd!

Wat moet ik nog meer vertellen. Alls prima verlopen

Goede klantenservice

Bij na bellen over levering, bleek er een artikel niet op voorraad te zijn. Misschien een idee om de voorraad bij de bestel lijst toe te voegen

Keurig alles snel geleverd; prima kwaliteit

Goede producten tegen een scherpe prijs

Keurig alles snel geleverd; prima kwaliteit

Goede producten tegen een scherpe prijs

De levering is snel en volgens verwachting geleverd.

Op tijd en top kwaliteit!

Heel soepel bestelproces. De levering kwam op tijd binnen en de kwaliteit van de producten is top! Happy!

21 Boylestraat C

Ede 6718XM