Producten besteld en volgende dag in huis lekker snel bezorgd en goeie kwaliteit voor een lage prijs super tevreden

Duidelijke site, alles wat een mechanische ventilatiesysteem nodig heeft! En een snelle verzending! Top

Netjes, snelle en correcte afhandeling.

Netjes, snelle en correcte afhandeling.

Snelle levering goed spul

Prima informatie en een mooie prijs.

Geen dozenschuiven maar een goed bereikbaar bedrijf met deskundig personeel en uitstekende prijzen.

Goed product

De ventillator nu 2 weken in gebruik. Tot zover geen mankementen. Hij is erg stil, vergeleken met de oude. Ook is de lucht verplaatsing goed.

Goede sevice

Ik wordt herinnert aan levering en levering is altijd op tijd.

Goed product en snelle levering

Voldoet aan der nij gestelde eisen, webshop zeker aan bevelen

Eindelijk mijn daklekkage verholpen.

Via chat/email advies gekregen ivm kiezen van de juiste dakdoorvoer. Deze materialen pasten zonder aanpassingen. Super bedankt.

Verkeerde levering, levering de volgende dag 2x niet waargemaakt.

Mijn eerste bestelling werd een dag later afgeleverd als toegezegd. Bij openen van de doos bleek dat bij een antraciet airco omkasting een witte onderplaat was meegeleverd. Ook de 2e levering kwam later als beloofd. De retourzending leverde mij nog wel 10% Black Friday korting op. Dat was dan weer een voordeel.

Geweldig goed.

Zeer correct, netjes ontvangen. Gemakkelijk te monteren en fluister stil. In 1 woord geweldig.

Weet het niet

Kan het product niet beoordelen, heb het na adreswijziging nog niet ontvangen :-( is nu een week geleden

matig, niet alles past

zal aan mijn ervaring liggen misschien maar als je een verloop besteld van 125 dan verwacht je dat deze past op een bocht of verloop. bij de bocht stond netjes aangegeven.. in pijp, bij de rest niets

Mooi produkt!!

Snel geleverd!!

Mooi product

Mooi product en een zeer luxe uitstraling heel blij mee. Silvia

Afleverafspraak niet nagekomen

Vrijdag besteld voor 12 uur voor een levering in de avond. Niks meer gehoord en geen levering. Ook zaterdag niets ontvangen. Nadat ik heb nagevraagd waar het pakket bleef, heb ik het maandagavond ontvangen. Vertraging is niet erg, maar communicatie is belangrijk.

Snelle en correcte levering

Goed product zoals omschreven

Klantenservice

Als middernacht een actie start en je als terugkerende klant om 19:00 de dag ervoor, uiteraard niet wetende dat, een bestelling plaats te horen krijgt; jammer maar helaas. Dit is zeker niet de beste manier om tot een oplossing te komen...

Prima bedrijf

Snel geleverd en goed verpakt

Gewoon prima

Prima, snel geleverd

Mega overzichtelijk en snel weer door met de klus.

De site is overzichtelijk en voor een leek goed te begrijpen. Je kunt alles bestellen met extra geadviseerde producten erbij, handig om niet wat te vergeten.

Super snel

Wat is dat lekker zeg. Had met spoed wat nodig. Was er bizar snel. Wist dat m’n spullen op voorraad waren. Door een mailtje wist ik dat het al onderweg was. Goed verpakt. Geen schade. Mijn hartslag heerlijk laag kunnen houden. Dank.

Supersnel en goede prijs

Zelfde dag bezorgd tegen de laagste prijs.

Onbekend en toch het goede

Als je via de telefoon moet beschrijven wat je nodig hebt en de persoon aan de andere kant snapt precies wat je bedoelt en je daardoir het goede bestelt en krijgt dan zeg ik chapeau

Echte vakspecialisten!

Website is erg overzichtelijk en gemakkelijk te raadplegen. Klantenservice is vriendelijk en geven goed en gericht advies. Helaas voldeed het product niet geheel aan mijn verwachtingen (co2 meter) . Dacht dat deze oplaadbaar was en dus overal neergezet kon worden. Retourneren was super eenvoudig en geld gelijk teruggestort. Kortom uitermate tevreden!!

21 Boylestraat C

Ede 6718XM