Goed en snel

Makkelijk site goed te vinden en snel ter plaatsen

een beetje lucht in krappe tijden

Deze winkel doet wat ze beloven Ik heb de spullen in goede staat en op tijd ontvangen. Daar kunnen anderen een voorbeeld aan nemen!

Traag

Beste, Voor 22 uur bestellen, volgende dag in huis. Bij mij was dit echter niet het geval. Niet aan te bevelen qua leveren op tijd Mvg Omar

Correcte en vlotte levering

Fijn bedrijf om als leverancier mee samen te werken.

Deskundig én vriendelijk!

Enige tijd contact gehad met een deskundige medewerker die goed meedacht en tot een gewenste oplossing kwam mbt de aanschaf van enkele producten. Een aanrader voor iedereen die gewoon goede informatie en producten wenst.

Top alles snel en goed geregeld !!

Geheel tevreden!!

Goed advies en scherpe prijs

Ik had een ventilatiesysteem nodig voor de badkamer met meerdere afzuigpunten. Ik ben hier zelf niet in gespecialiseerd, maar de klantenservice heeft mij keurig geholpen om alle benodigdheden te verzamelen en daarbij advies gegeven over welke systemen en roosters of ventielen wel en niet geschikt waren. Helaas was de afzuigbox zelf niet hier leverbaar, maar verder ben ik goed geholpen.

Meetwaarden goed leesbaar en met signaalkleur

De meetwaarden zijn goed leesbaar. Bij overschrijding van grenswaarden verandert de kleur. In de gebruiksaanwijzing zijn wel grenswaarden van CO2 beschreven, maar geen grenswaarden van fijnstof. Op Google opgezocht. In 2015 was de grenswaarde fijnstof maximaal 25, in 2020 was de grenswaarde fijnstof maximaal 20. Fijnstofwaarde is uitstekend als je minder dan 20 afleest.

Retourneren is te moeilijk

Retourneren is te moeilijk. Waarom niet gewoon een label in de doos of antwoordnummer. Nu moet ik een printer regelen echt belachelijk in deze tijd!

mooi spul

Het voorbeeld van hoe een webshop hoort te zijn!

Bestelling geplaatst en onderdeel werd, zoals beloofd op de website, de volgende dag geleverd. Helaas kwam ik er bij ontvangst achter dat ik het verkeerde item had besteld. Ook de retourzending en financiele afhandeling hiervan zijn vervolgens perfect geregeld. Ook de informatievoorziening gedurende het hele proces is formidabel! Dit is het schoolvoorbeeld van hoe je een webshop wilt ervaren als klant. Complimenten!

keurig geleverd en snel

eerste keer besteld en keurig geleverd

Top goeie spullen snel binnen

Website is makkelijk en goede kwaliteit niet te duur

Snelle service, en goede retour service

Ik had verschillende items besteld, maar toch niet alles nodig, vandaar een deel behouden en een deel retour gedaan, alles zonder problemen verlopen. Hartelijk dank hiervoor

Assortiment: top! Service:; top!

Je hoeft niet verder te kijken voor een ventilator, ze hebben alles. Orderproces is makkelijk en levering is normaalgesproken 'next day'.

Goed bereikbaar, goed advies, snelle levering, goeie producten, goeie prijs

Goed bereikbaar, goed advies, snelle levering, goeie producten, goeie prijs

Fast delivery, and good quality

I liked shopping around, until found this place. Here it makes my shopping for ventilation easy. Everything ordered has a satisfying quality.

prime

alles snel geleverd

super

Snele levering. Uitstekende service. Mooi prijs kwaliteit verhouding.

Ruim aanbod

Veel verschillende producten (alles wat ik zocht), goede prijs en snelle, goed verzorgde levering.

goed produkt

product is goed maar niet binnen de stelling vandaag besteld morgen geleverd na een telefoontje werd hij een dag later geleverd verder alles correct.

Elke keer prima geregeld

Nu meerdere keren wat besteld, en ervaring is elke keer hetzelfde. Snel geleverd, netjes verpakt, overzichtelijke website, goed assortiment. Kortom aanrader

Zeer goed product met zeer laag geluidsniveau Zeer tevreden

Toppie

De badkamer ventilator werkt als een tierelier, wij zijn super tevreden.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM