Prima geregeld, vlotte bezorging, goed produkt

Snelle levering, vriendelijke servicemedewerkers bij vragen, goed produkt!

Top producten, uitgebreide keuze en een prettige website

Top producten, uitgebreide keuze en een prettige website

snelle levering, prima product

Perfecte afhandeling.

Ik kreeg op de geplande tijd het bestelde. Het was exact wat ik had besteld.

Snelle en correcte afhandeling service

Nadat was gebleken dat abusievelijk een besteld artikel niet in de verpakking aanwezig was, werd deze met spoed nageleverd. Snelle communicatie en een dito service. Dank voor de goede zorgen.

Prima materiaal en snelle levering

Tevreden

Scherpste prijs en snel verstuurd

Besteld en binnen één dag geleverd. Goedkoopste aanbieder en netjes verpakt.

Vlotte op tijd geleverde spullen die ik had besteld

Als particulier afzuigbox besteld met de benodigde aansluit spullen, O.a.spiraal buis en hulpstukken, op tijd en goed verpakt geleverd.

Erg tevreden! Snel bezorgd en werk prima!

Een goede ervaring!

Goed advies, juiste product, snelle bezorging

Ik heb in de chat om advies gevraagd, dat kreeg ik binnen enkele dagen. Ik wist toen precies welke producten ik nodig had en binnen een dag had ik het vervolgens in huis.

Goede diensverlening en snel geleverd.

Duidelijke webshop en keurig geleverd!

Op tijd geleverd

Zonder problemen thuis aangekomen

Ik had een technische vraag bij klantenservice en word ik goed en juist geholpen.

Positief verrast!

Beter dan de verwachting!

Goeie service, verkeerde besteld en konden het omruilen voor de juiste

We hadden de ventilatoren besteld zonder timer. Niet goed opgelet. We konden ze kosteloos ruilen voor degene met timer.

Snel en correct

Alles zoals het hoort

We waren op zoek naar een rooster van 60 cm en ventilatieshop heeft dat op voorraad. Heel blij met de service, echter levering door post nl liet te wensen over.

goede duidelijke webshop

korte en snelle communicatie, afhandeling en verzending. aanrader

Slechte klantenservice

Beetje raar om te vragen voor naar beoordeling terwijl ik al 5 dagen zit te wachten op antwoord, telefonisch vragen over een bestelling kan ook niet. edit: Die bestelling is eerder geplaats, tot op heden nog geen reactie vernomen over mijn 2e bestelling van ruim 1100 euro!

Top en snel geleverd

Alles spullen erg snel en volledig geleverd.

snel, goed en eerlijk geprijsd

brede keus op de site, passend rooster gezocht en besteld. Snel geleverd en geheel volgens verwachting

Top winkel

Veel keus, mooie overzichtelijke site en snelle verzending.

Prima product snelle levering

Prima webshop, een aanrader.

Netjes afgeleverd

Het werkt met hindernissen

De ventilator voor in de douche werd snel geleverd. Het zou handig zijn geweest om in de advertentie te zetten dat de diameter van de uitlaat 9.8 cm is. Dan had ik de buis van 10cm er meteen bij besteld. Omdat de ventilator op 2.7m hoog tegen het plafond komt te hangen (advies leverancier), was het wel raar dat er een héél dun trekkoordje aan zat van maar 20 cm. Die moest ik dus vervangen door een ander koord van 1m, maar het (haast onbereikbare) gaatje om het koord door te steken was te klein! Rommelen met een ijzerdraadje om het gemonteerd te krijgen. Volgende uitdaging werd de stroomaansluiting. Er is wel een (soort van) doorvoer-uitsparing, maar in het binnenwerk is er géén rekening mee gehouden dat de draad dan naar het kroonsteenje moet. Dus moet je zelf (voorzichtig) een stuk van het binnenwerk uitsnijden of vijlen voor de stroomdraad. Niet handig. Wat ook handig zou zijn geweest is een klein lichtje als de ventilator aan staat. Maar 'gelukkig' maakt de ventilator iets meer geluid dan verwacht, dus merken we het daar aan. Het hangt en werkt, dus zijn we er uiteindelijk toch content mee. Aanbevelen? Ja, maar wel met een maar.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM