Top bedrijf !!

Snelle levering, goede kwaliteit en duidelijke website… Kan ik iedereen aanbevelen !

Prima assortiment, gevonden wat ik zocht en fijne retour regeling.

Op de website de juiste producten kunnen vinden. Helaas een foutje gemaakt bij het bestellen. Maar met retour sturen en een nieuwe bestelling is het alsnog gelukt de juiste producten in huis te krijgen. En snel ook.

Erg goed

Zowel de afgesproken levertijd als product was super

Mooie kwaliteit

Eenvoudig te monteren en vrijwel naadloos in te passen.

Heel goed geholpen en snelle levering

Snelle levering en goed product

De Cubic CO2-meter is een goed vormgegeven product die prima voldoet. Wel gek dat je het aan het begin zelf moet calibreren, dat had de fabrikant ook kunnen doen.

Snel en voor een redelijke prijs geleverd

Ruime sortering goed en overzichtelijk te vinden in de webshop Na de bestelling direct een duidelijk antwoord en vervolg van de bestelling

Snelle goede service

Het artikel wat ik zocht snel gevonden. Tevens snel geleverd. Topservice en niet duur.

Fijne en directe communicatie met een uitmuntende service

Van mijn eind 2020 gekochte badkamerventilator bleek de sensor te zijn gesneuveld. Hierdoor bleef hij continue draaien. Na fijn contact, de oude ventilator via retourformulier terug gestuurd en een volledig nieuwe ventilator ontvangen. Dat is nou pas service, zo hoort het, dikke pluim !

Prima apparaat en snelle levering

Prettig, afspraken nakomen en snelle levering

Geweldige service

Toen ik mijn bestelling had ontvangen zag ik dat ik nog een product had moeten bestellen om mijn werkzaamheden verder door te kunnen zetten. Ik heb contact opgenomen met ventilatieshop en kreeg een code om gratis mijn bestelling te voltooien. Een dikke tien voor de snelle levering en service.

Prima shop om te kopen!

Een scherpe prijs en snelle levering, wat wil je nog meer.

Komt afspraak niet na

Met klantenservice afgesproken ventilator retour te sturen ondanks dat de batterij uit de verpakking is gehaald en gelijk een nieuwe besteld. Nu bericht dat er 15 % wordt afgehouden bij terugbetaling! Zonder overleg!!!!

Mooi

Snelle levering en zeer goede prijs toppie !!!!

Alles perfect geregeld

Blij met de uitstekende service.

Top service Bestelling gedaan Denk verkeerd bezorgd Gemaild en probleem snel opgelost

Snelle en goede service

Goede kwaliteit en niet te duur.

Super snel en goede kwaliteit

Snel geleverd en goed materiaal!

Een internetshop met het gemak van een fysieke winkel!

Duidelijke website, een goed product met 5 jaar garantie besteld én een hele snelle levering! Waarom nog duur parkeren om elders teleurgesteld te worden.

Een eerste klas shop om te ventileren.

Goede producten, eerlijke prijs en perfect geleverd!

Netjes snel en correct plus een schema hoe het eea te veranderen in de contactdoos

Netjes snel en correct heel positief.

Goed contact en verpakt

Sullen zijn netjes verpakt. Communicatie via mail s goed. Omschrijving op website is ook duidelijk.

Snelle levering van de spullen

Niet goed

3,50 extra betalen Word dezelfde dag geleverd En ook Nog eens zeggen dat ze voor de deur gestaan hebben , en dat ik de deur niet open deed!!!!!! We waren thuis, en de slimme deurbel heeft niemand zien staan Geeft niet als iets niet lukt , maar geen leugens. Dus voor mij nooit meer

21 Boylestraat C

Ede 6718XM