Snel en kwaliteit

Super snelle levering, gepaard met goede kwaliteit!

Goede kwaliteit materialen, snelle verzending

Zoals boven omschreven. Daarbij een klantvriendelijke website, en goede klantenservice

Goed en behulpzaam

Ventilatie ventiel besteld, was wat mis mee, maar is door klanten service direct opgepakt, idem ook voor iets wat te weinig was geleverd

Nette service en duidelijke website

Makkelijk bestellen en vlot gelevert in stevige verpakking.

Snel en goed

Vlakkanaalartikelen aangeschaft, uitgebreid assortiment. Supersnel geleverd en past perfect.

Goed product en snel geleverd.

Mooi website. Makkelijk de juiste ventilator te vinden. Snel geleverd en als je het retour stuurt wordt dat ook snel afgehandeld.

Super prima zelfborende schroeven, en lekker snel geleverd TOP

Goed product

Goed product

Snelle levering, goed product, veel keuze

Goede kwaliteit producten, altijd een passende oplossing.

Blijkbaar was mijn revieuw niet aangekomen. Ik vond het bestellen makkelijk en de uitvoering van de bestelling super snel. Het afhalen bij het Pick Up point easy.

Keurig geholpen

Zowel levering Parts ,telefonisch contact Zeer goed ervaren

Alles op voorraad, meer dan reguliere winkels en volgende dag in huis. Hoe makkelijk.

Vertrouwd en snel.

Goed product en zeer snelle levering

de site is zeer duidelijk, producten goed omschreven en levering zeer snel nog de zelfde dag ( uitmuntend als je verder wil gaan de volgende dag )

Snelle en goede levering

Snel en goed

Uitmuntende verzending

Nu paar keer besteld. En de volgende dag keurig netjes geleverd. Kunnen andere bedrijven voorbeeld aan nemen!

Eenvoudig materiaal te vinden en te bestellen.

De site is overzichtelijk waardoor de te zoeken materialen makkelijk te vinden zijn.

Snelle levering en goede prijs

Ik had een itho Daalderop huis ventilator gekocht en per ongeluk verkeerde buizen besteld. Kon makkelijk retour en snel geld terug. Kortom tevreden.

Ventilator is top.

Ventilator zuigt perfect af. binnen een uur de gehele ruimte kurkdroog. Bestelling binnen 24 uur in huis.

Alles was mooi op tijd met de lucht vracht

prima website, duidelijke info, nette prijzen

de keuze is niet moeilijk met deze prima website en duidelijke info, verder nette prijzen. Ook de levering ging snel en zonder issues

Kwaliteitsproduct dat aan alle verwachtingen voldoet

Luchtafvoer rooster met terugslagklep gekocht. Keurig voorzien van tocht strip rondom en rvs schroefjes. Toen ik het rooster vastpakte voelde ik aan het gewicht dat het degelijk spul is. Vlot geleverd!

Correcte levering vlg. afspraak. Goed verpakt.

Snelle en correcte levering

Duidelijke site en correcte afhandeling van de order.

Enorme keuze, snelle levering

Prima bedrijf met een enorm aanbod, goede prijzen en fijne klantenservice. Aanrader!

Uitstekend geadviseerd, prima product geleverd

Zowel het advies via chat over de benodigde dakdoorvoer als de geleverde producten bevallen zeer goed.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM