Snelle levering kwalitatief goede produkten

Voor 2e keer een ventilator bij Ventilatieshop besteld. De eerste voor de badkamer en de 2e voor het toilet. Ze werden snel geleverd met een extra handleiding in het Nederlands via de e-mail. Beiden functioneren bijzonder goed. Zeer tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van de ventilatoren

Goede info, snel bezorgd, prima product.

Heel erg tevreden

Snelle levering en een kwalitatief goed product

Product snel ontvangen, makkelijke installatie en de kwaliteit van het product is goed.

Gewoon goed

Doen wat ze moeten doen. Goede prijzen.

Erg goed

Snelle levering, en zoals afgesproken

Snel en accuraat

Snelle bestelling en levering en retour service is eenvoudig en snel

Uitgebreid assortiment, duidelijke site en goede prijs kwaliteit verhouding. Bereikbaar voor advies.

Keurig afgeleverd mooi apparaat

De communistische was helder Alles klopte en het apparaat werkt uitstekend Ook de bijbestelde slangenmensen waren netjes meegeleverd

Perfecte levering en duidelijke communicatie

In oktober een vijftal op maat gemaakte roosters besteld met een levertijd van 12 weken. Na enkele dagen telefonisch contact gehad over de bestelde maten, aangezien mijn gewenste maten 3mm onder het minimum zaten. Nette communicatie hierover. Iets meer dan een week later werden de roosters al geleverd. Perfect op maat en zeer netjes afgewerkt. Aanrader!

vlot compleet en snel

vlot compleet en snel

Snelle en correcte levering

Uw bedrijf komt de afspraken na en informeert keurig over het tijdstip van levering. Het product ziet er erg goed uit en is prima verpakt. TOP!

Keurig voor elkaar.

Alles goed.

Uitstekend!

Alle artikelen die ik nodig had, goed en snel geleverd! Helemaal top! Aanrader!

Goede kwaliteit

Het product werd in een veel te grote door geleverd. Kon eenvoudig als brievenbuspakket bezorgd worden. Dan had ik niet thuis hoeven wachten op de bezorger.

Snelle levering en correct

Goed te woord gestaan telefonisch en snelle levering gekozen product

Fijn bedrijf doen wat ze beloven en snelle levering. Ik dacht dat ze niet meer bestonden. Een dikke 10!

Snelle levering.

Uitgebreide keuze, goede service, snelle levering

Duidelijke webshop met uitgebreide keuze. Goede service door direct na bevestiging van bestelling een gebruiksaanwijzing te sturen die duidelijk en eenvoudig te begrijpen is. Helemaal top.

Goede snelle levering.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

goed advies en service

snelle levering en scherpe prijzen

zie hierboven

Laats een bestelling gedaan. Twee terugslagkleppen. Een ervan ontbrak het klepje. Mailtje gestuurd en er werd een nieuwe op gestuurd. Prima service

Super goed.

Eerlijk en betrouwbaar, ik kan ze iedereen aanraden.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM