Duidelijk advies en passende product geleverd

Duidelijk advies gekregen passen bij mijn probleem en passende product geleverd gekregen. Zeer tevreden.

compleet en snel

Artikel nergens te krijgen, maar bij Ventilatieshop gewoon op voorraad en binnen 1 werkdag af te halen. En wat een keurige showroom! 5 sterren van mij.

Toppie

Ondanks maatwerk, toch snel geleverd. Kwaliteit rooster is goed.

Nette roosters

Onze oude roosters van onze www installatie waren verkleurd. Deze nieuwe hebben een beter design en zijn mooi helder wit. Zeker een grote verbetering.

Klasse

Snelle levering ,en wat ik besteld had maar niet meer nodig was kon snel gecrediteerd worden. Dus prima service

Super snelle levering

Snelle levering zodat binnen 24 uur ventilator geplaatst kon worden.

Mooi product

Snelle levering en kwaliteit en kwantiteit zeer goed.

Gemaakte afspraken nagekomen,goede producten!!

Netjes en snel geregeld

Snel en netjes verpakt ontvangen.

Niks op aan te merken

Bestelling volgende dag geleverd. Geen klantenservice nodig gehad aangezien alles goed en naar behoren werkte. Zou hier zeker nog een ventator kopen en aanraden aan vrienden die een nieuwe moeten hebben.

Alles wat ik nodig had !

Toegevoegd naar winkelmandje en volgende dag inductie huis, zo was mijn ervaring tot de volgende keer.

Snel geleverd, goede informatie op de site , goede mechanische ventalatie. Zuinig in gebruik en stil. Erg tevreden.

zeer goed en super snelle loevering

De bestelde ventilator zag er prima uit (en werkt ook perfect) en de bestelling werd de volgende dag al afgeleverd. Sneller kon niet!

Uitstekende webshop!

Veel keuze en direct geleverd, artikel exact zoals afgebeeld.

Tevreden

Snelle service,en correcte bezorging

Vlot, goed, betaalbaar

De Ventilatieshop levert alles wat ik nodig heb voor ventilatie in huis en dat al jaren lang.

Snel en makkelijk

De ventilatie was makkelijk te vinden op de website en het was snel bezorgd. Weer helemaal blij :)

Oké

Krijg direct bericht a waneer het artikel er is als het niet in voorraad is dus prima gr

Goed en snel bezorgd

geweldige service

Vriendelijke en deskundige uitleg per telefoon, wat heeft bijgedragen aan de juiste aankoop. Mail met montage instructie , ook altijd fijn. Snelle verzending , zelfs volgende dag in huis in de avond :). Opvallend goed allemaal

Super vriendelijk en goede service

Kapotte ventilator na nipt buiten garantie toch ingenomen en nieuwe opgestuurd. Deze doet het perfect. Dank!

Maakt toch wat meer herrie dan gedacht.

Ventilator geïnstalleerd en werkt. Hij maakt toch wel wat herrie, maar zuigt ook wel goed af, beter dan de vorige. Verder nog een beetje jammer dat er geen twee potmeters op zitten in plaats van één: zou graag de in- en uitschakelvertraging apart willen regelen. Verder wel tevreden. Ik hoop dat deze wat langer meegaat dan alle vorige, dit is de vierde al in tien jaar tijd.

Gewoon goed

Gewoon goed en snel

Zeer vlotte levering

bekeken besteld en ontvangen

Bekeken op de website, besteld en de volgende dag al in huis. Gewoon zoals het hoort en wordt gezegd.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM