Snelle afhandeling juist en goed geleverd materiaal

Materiaal snel geleverd. Makkelijk te monteren. Doet wat het hoort te doen. Geen geklepper van de lamellen.

Compleet assortiment, goede prijs en snelle levering

Selecteren watje nodig hebt om later de hoeveelheden in te vullen is even wennen. Maar het werkt goed. Wij hebben voornamelijk spiro gekocht en daarvan was het assoriment ruim voldoende. Wel jammer dat drie meter buizen niet in de shop zijn opgenomen.

Besteld en binnen 2 dagen geleverd!

Besteld en binnen 2 dagen geleverd. Top!

Prima product, snel geleverd.

Wij zochten en nieuwe afstandsbediening voor onze mechanische ventilatie. Deze was op voorraad bij ventilatieshop en is snel en netjes geleverd.

Goed advies, snelle levering

Groot assortiment en kundig advies. Na de bestelling geplaatst te hebben waren de producten snel in huis.

Goede keuze mogelijkheden. Eigenlijk te veel om uit te kiezen. De bestelling gedaan en de volgende dag de ventilator al binnen.

Zoals het hoort

Ik zocht een oplossing voor de ventilatie thuis. Bij de bouwmarkt hadden ze niks om het te verhelpen. Ventilatieshop gelukkig wel. Bestelling ging gemakkelijk en zonder gedoe evenals de levering. Gewoon zoals je mag verwachten maar ik ben er enorm mee geholpen!

super snelle levering

altijd snelle levering

Zeer positief

Grote voorraad en supersnel geleverd

Overzichtelijke site met heel veel artikelen

Spullen goed en tijdig geleverd

Spullen zijn goed en tijdig geleverd. Goed verpakt, geen klachten! Aan te raden shop voor je spullen.

Zelfs naar Spanje binnen een week!

Heb nu voor de tweede keer een bestelling geplaatst bij Ventilatieshop.com. Beide keren zeer snelle levering, goed verpakt en ook nog voor een scherpe prijs.

Vlot geleverd prima

Snelle service, maar door foute bestelling ( maatvoering ) is de ophaalservice ( betaald ) niet goed verlopen.

Topzaak

Snelle levering en productkwaliteit zoals verwacht

Meer dan 30% kosten gerekend bij retournering.

Onlangs heb ik een badkamer ventilator aangeschaft. Bij ontvangst voldeed deze niet aan de verwachting, waarop ik hem als nieuw heb geretourneerd. Hierop is meer dan 30% van de kosten van de ventilator ingehouden op de creditering als retourneringskosten. Dit staat totaal niet in verhouding!

Zeer compleet en hoogwaardige kwaliteit materiaal

Duidelijke omschrijving vooraf en technische details toegelicht.

Super. Je hebt er een nieuwe klant bij

Snelle service. Groot assortiment

Prima product en snel geleverd

Een mechanische ventilatie unit van Orcon, MVS-15RHBP, besteld en volgende dag geleverd. De unit is fluisterstil, wat een verbetering t.o.v onze oude wisselstroom unit. Dik tevreden!

Goed en overzichtelijke webshop

Vandaag besteld vandaag in huis

Prima producten

Meerdere ventilators besteld door de jaren heen. Goede producten, snelle service. Bij defect, gelijk opgelost. Aanrader.

Snel, goed verpakt en goed product.

Goed product en een zeer snelle levering

21 Boylestraat C

Ede 6718XM