Het product is zoals omschreven door de duidelijke website. Ook werd het snel bezorgd en het was het ook duidelijk op welk moment de bezorger kwam.
Niets dan lof
Product dezelfde dag nog geleverd. Daar kunnen nog veel winkels iets van leren!! Het bestelde product bleek achteraf niet nodig en daarom teruggestuurd.
Eenvoudige installatie en stille ventilator werkt goed.
Prima ervaring, ik had vooraf telefonisch contact en dat was echt goed. Er werd meegedacht en er kwamen alternatieve artikelen in het gesprek naar boven. Een week of wat later heb ik op zondag avond besteld. Binnen 24 uur, maandag avond was alles geleverd, daar kan je niets meer aan verbeteren.
extra geld betaald voor een fan met allerlei functionaliteit (vochtsensor en automatische stop na extra tijd. Na installatie werkt het totaal niet zo
Beste DW, Wat vervelend om te horen dat uw ventilator niet werkt zoals verwacht. Ventilatoren met een vochtsensor zijn helaas in veel gevallen onvoorspelbaar. Wij waarschuwen hier dan ook voor in de beschrijving van deze ventilatoren met het volgende: TIP: het klimaat in Nederland en België brengt vaak een hoge luchtvochtigheid in de (buiten)lucht, hierdoor kan het voorkomen dat u door het jaar heen de instellingen van de vochtsensor dient te veranderen voor een goede werking van de ventilator. Door ons klimaat kan het voorkomen dat in vochtige periodes de ventilator (heel) lang blijft draaien, indien dit niet gewenst is kunt u beter kiezen voor het een model zonder vochtsensor (dit geldt voor alle vochtsensor modellen, van alle merken). Wanneer uw ventilator alsnog lang blijft draaien hebben we nog wel een aantal tips die u kunt proberen. Houd ramen en roosters in de buurt zoveel mogelijk dicht. Naast alles dichthouden kunt u ook de vochtsensor van de ventilator op een gevoeligheid van 90% zetten en de timer op 1 á 2 minuten nalooptijd, zodat deze niet eeuwig blijft doorlopen. Verder is het een goede tip om het volgende te proberen: U kunt de instellingen van de vochtsensor met de stelschroef of dipswitches het beste even stroomloos maken zodat deze goed doorkomen. Een verdere toelichting hierop is dat u het beste de instellingen van de vochtsensor op 90% kunt draaien. Dan maakt u de ventilator stroomloos, terwijl de ventilator stroomloos is zet u deze instelling op de laagste instelling (+/- 60%) en daarna zet u weer stroom op de ventilator. Dan kunt u de instelling van de vochtsensor weer terugdraaien naar 90%. Erg omslachtig, dat begrijpen we, maar we hebben gemerkt dat dit vaak wel werkt. Twijfelt u toch over de werking van uw ventilator dan mag deze uiteraard binnen de garantie periode ook altijd teruggestuurd worden. Wij zullen de ventilator op de ingestuurde klacht testen. Wel willen wij u dan vast waarschuwen voor het feit dat de ventilator vaak getest wordt en er wordt ondervonden dat deze naar behoren werkt. In dat geval krijgt u de ventilator weer van ons terug. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Excuses voor het ongemak.
Op tijd besteld (en producten waren op voorraad), maar kunnen desondanks niet op tijd leveren.
Beste Edwin, Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de levering van uw pakket. Wij hebben uw pakketten direct op maandag 24-10 verstuurd. Vanaf hier is het de verantwoordelijkheid van PostNL om uw pakket spoedig te leveren. Helaas heeft PostNL uw pakket niet direct het de volgende dag kunnen leveren en is deze met een aantal dagen vertraging geleverd. Wij hebben dit helaas dus zelf niet eerder kunnen leveren omdat dit niet in onze handen heeft gelegen. Wij zullen intern wel een melding maken naar PostNL. Excuses voor het ongemak.
Tot heden zeer tevreden! Producten zijn schoon en netjes. Verpakking en bezorging zijn zorgvuldig afgeleverd. Bezorgdienst is klantvriendelijk en representatief.
Duidelijke site. Geen problemen met bestellen. Snelle levering.
zie korte omschrijving
+ Een snelle service + 2 bestellingen gedaan, 1ntje 's avonds en de ander 1 dag later, 's middags besteld en samen geleverd de volgende dag in de ochtend geleverd + Ruim aanbod + Marktconforme prijzen
Bestel zeker nog een keer!
Een van de klepjes zat vast waardoor hij niet terug flapte als de druk weg valt. Na retour netjes geld terug gekregen.
Beste Boet, Erg vervelend dat uw rooster niet naar behoren werkt. Het rooster hebben wij inmiddels retour ontvangen. U heeft het bedrag als het goed is dan ook al terug ontvangen van ons. Excuses voor het ongemak.
Original review
Handige webshop, bijvoorbeeld bij verbouwing en/of verduurzaming.
Beveel ze aan iedereen aan. Goede en snelle service. Kleine lekkage van een fles RapidCleaner had het pakketje beschadigd. Na een moeilijk gesprek met de bezorger het aan moeten nemen. Nu ben ik de moeilijkste niet en niet een nieuwe fles gevraagd maar wel even gemeld en zonder pardon een nieuwe fles gekregen. Zou ze wel adviseren een andere bezorgen te kiezen want die Trunks, of hoe ze heten, zijn niet top.
Duidelijk webshop en makkelijk retourneren
Blauberg turbo-E ventilator besteld, stille ventilator voor een goede prijs snel bezorgd. makelijk om te installeren. Erg tevreden.
Goede kwaliteit Goede prijs Correct verzonden
Meerdere bestellingen geplaatst, steeds snel geleverd, goede producten tegen prima prijzen, prettige verwerking van retouren
Ventilatiebox werkt prima met bestaande perilex aansluiting. Veel afzuigsnelheden instelbaar. Stil en energiezuinig.
Bestelling was niet compleet. Kan gebeuren. Maar vervolgens geen reactie op de mail naar de klantenservice.
Beste Euan, Wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet compleet is geleverd en hebben wij niet tijdig op uw mail kunnen reageren. U moet wel weten dat wij in het weekend gesloten en dus niet kunnen reageren op uw mail. Wij hebben uiteindelijk vrij snel na het weekend op uw mail gereageerd en het missende onderdeel direct verstuurd. Bedankt voor uw feedback! Wij hopen dit in de toekomst wel te kunnen verbeteren. Excuses voor het ongemak.
Ik was een onderdeel vergeten te bestellen. De bezorgkosten waren hoger dan de kosten voor het artikel. Ik heb een code ontvangen om gratis te laten bezorgen. Super geregeld.
Fijne webshop die werkt zoals het hoort!!