Je kunt hier producten kopen die je in de bouwmarkt niet kunt krijgen en ook nog tegen redelijke prijzen.

Nog geen artikel gekregen

Ik heb mijn bestelde artikel nog niet binnen gekregen

Nette snelle service

Goede uitleg van de producten en snel geleverd, tegen een nette prijs !!

Goede spullen netjes verpakt en snel bezorgd.

Zoals hierboven. Precies wat ik verwacht van een winkel. Veel keuze en netjes alles geleverd.

Snlle levering

Top site,top levering,top product,top service

Ik ben zeer te spreken over ventilatieshop . De site is zeer gebruiksvriendelijk ,de levering echt supersnel en de producten die ik heb besteld voldoen aan mijn verwachtingen. Dit zijn voor mij de redenen waarom ik online bestel. Complimenten

Alle lof voor de snelle levering!

Op zondag Comfofan Silent huisventilator besteld, maandag al bezorgd! De servicedesk voor vragen is goed bereikbaar en geeft duidelijke antwoorden. Apparaat is stiller en werkte direct met mijn oude afstandsbedieningen uit 2006.

Alles gegaan zoals het hoort!

Makkelijk te bestellen, keuzes hoe te betalen. Duidelijke informatie, snelle levering. Product zoals omschreven met installatie instructie!

Prima product en goede kwaliteit

Echter geen handleiding voor montage aanwezig. Dat zou nog netjes zijn.

Goede spullen en snel geleverd

Meerdere keren spullen besteld steeds goed en snel geleverd.

Goede en snelle levering

Helemaal blij met Ventilatieshop.com. Geen gedoe, snelle levering, prima verpakt en betrouwbare bezorging met PostNL. Als extra service ook nog de handleiding per email toegestuurd gekregen. Ga zo door!

Goeie snelle en correcte levering

Goeie nette snelle en correcte levering Gewoon een goed bedrijf

Alles netjes als beschreven en snel geleverd

geleverd wat ik had besteld, maar op het verkeerde adres

Normaal is een verkeerde levering niet zo erg (bij de buren) maar die van ons zijn soms maanden naar een adres in Spanje en dan moet je 3 maanden op je bestelling wachten! Op het web staat het adres correct, echter op het pakje staat 40 ipv 40A. Er werd gedacht dat de postbode het verkeerd had bezorgd, maar dat is dus niet zo! De fout is bij de verzender.

Product en levering volgens afspraak, top.

Terugslagklep werk naar behoren.

helemaal prima

Besloten telefonisch advies in te winnen. correct en duidelijk geholpen. De bestelling dan ook gelijk online geplaatst. erg blij met de aankoop.

Het is snel service

Snelle levering,

Zelfde dag geleverd

gewoon goed

super goed

Bestellen gaat zeer makkelijk en de levering was netjes de volgende dag op locatie. Zeer ruime keuze.

Helemaal top

Snel geleverd prima service

Een levering kompleet goed.

Goede webshop met duidelijke product info.

Mooie afwerking en eenvoudige plaatsing.

Product doet precies wat het beloofd.

Snelle levering, zoals toegezegd

Correct en Stipt