Snel leveren en goed spul

Spullen voor lucht verversing besteld van 200mm kanaal in verband met lichtdicht maken van slaapkamer snel geleverd, en goed werkend.

Goed geregeld

Prima webshop Artikelen snel gevonden en snelle levering

De 1e bestelling is prima uitgevoerd

Geen enkel probleem ondervonden met de bestelling.

Zeer goed geholpen door Dylan

Prima uitleg, geduldig en heel behulpzaam.

Prima producten,duidelijk in omschrijving. Snelle levering.

Zie bovenstaand .

Box prima, verloopstukken passen niet

Kocht een Itho ventilatiebox en bestelde bijbehorende verloopstukken. Die pasten niet. Veel werk om passend te maken. Desgevraagd antwoord de leverancier: dan had u extra tussenstukken moeten bestellen. Hoe kan ik dát nou weten ? Wat een smoes. Dat moet je dan maar op de website erbij zetten. Jammer. Niet klantvriendelijk en dus een kans gemist. Ik hoop dat ze er alsnog van leren.

Stil

Echt tevreden over de werking en info

Een zeer snelle bediening

prima producten

makkelijk te vinden en bstellen

Snel, duidelijk en de juiste prijs.

Materiaal besteld voor de afzuiging van mijn buitenkeuken. Snel antwoord op vragen, snelle levering en goed retour beleid. Al met al top ga zo door.

Gewoon goed.

Ruim assortiment en de bestelling wordt keurig verpakt geleverd voor een fatsoenlijke prijs. Zeker een aanrader

Goede ervaring met dit bedrijf

Mooie artikelen die niet overal te krijgen zijn.ook fijn de gratis verzending vanaf 25€.

Ik heb voor mijn hobby een aantal dingen bij hun besteld. Zijn snel geleverd en de service was super.

Goed product op tijd geleverd.

Mooi geleverd product. Doet wat het doen moet.

Keurig geregeld

uitstekend

Gewoon goed.

Kan kort zijn. Valt niets op aan te merken.

Prima service en verkoop

Voor de aanschaf van mijn artikelen werd ik goed geholpen bij het uitkiezen van de juiste artikelen.

krak in orde

Bestelling vlot, correct zoals gewoonlijk geleverd. Een zakelijke partner waar je kan op rekenen.

Prima geleverd en geen verzendkosten

Precies op de door mij aangegeven tijd afgeleverd.

Duidelijke website en handleiding voor installatie

Duidelijke website en handleiding voor installatie en snelle verzending.

Stroef als het product niet goed naar verwachting is.

Snel verzonden, dat wel. Blauberg Auto 100 ventilator werkte niet naar verwachting. Teruggestuurd en een week lang niets gehoord, todat ik weer opbelde. Product werd gerepareerd, ik kreeg niet zo maar een vervangende nieuwe. Later bleek dat het blijkbaar normaal is dat de lamellen van pas na max. 1 minuut openen. Stond niet in de handleiding en wist de helpdesk blijkbaar ook niet. Ventilator staat dus 1 minuut te malen zonder flow!

Snel en helder

Snelle levering en heldere webshop.

Betrouwbare shop

Snelle levering duidelijke site.

Helemaal goed

Perfecte pas en maatvoering, goede website en snelle levering

21 Boylestraat C

Ede 6718XM