Goed persoonlijk advies en snelle levering

De Ventilatieshop heeft mij goed geholpen bij de keuze van een passend ventilatiesysteem voor mijn specifieke situatie. Ze dachten met me mee en adviseerden op basis daarvan. Vervolgens ook een snelle levering van mijn bestelling. Hier ga ik zeker in de toekomst weer naar toe.

niet echt

snelle levering maar is beschadigt de kleppen sluiten niet goed

Onprettige

Een gedeelte van mijn bestelling was niet in voorraad. Met gevolg, er werd niets verzonden, zonder een bericht van u. daar kwam daar achter. Meerdere bericht van mij, aan u. Heb toen die twee berichten geannuleerd. En het incomplete werd de volgende dag afgeleverd!!! Nu gekeken op U site en waren nu wel aanwezig. Opnieuw besteld. Met gevolg, veel MELDINGEN van mij aan u waar mijn ontbrekende bleven. WACHT NU AL VEERTIEN DAGEN OP HET RESTERENDE. Ik vind het heel jammer dat U zo met mijn EERSTE bestelling aan U BEDRIJF omgaat. Ik moet dan ook een negatief oordeel geven.

Goede kwaliteit en snelle levering volgens prognose

Het produkt had een goede kwaliteit en werd precies volgens de prognose van de site snel en op tijd geleverd

Snel en correct geleverd

Mijn bestelling werd de volgende dag afgeleverd, was compleet en goed verpakt. Helemaal OK.

Snelle levering en product voldoet volledig aan de verwachting. Top!!!

Duidelijke website en snelle levering. De terugslagklep werkt uitstekend. Geen tocht meer in de keuken als het hard waait.

Als je vragen heb wordt je goed geholpen

snel geleverd en goed

alles RVS. inmiddels geplaatst.

Gewoon goed

Goed geregeld

Product exact als omschreven.

Een Email gestuurd voor advies en snel antwoord gekregen. Daarna product besteld en de volgende dag ontvangen. Professioneel bedrijf.

Had toch niet alle producten nodig. Snelle bevestiging dat mijn retour was ontvangen en snelle storting op de rekening. Service zoals het hoort en daarom een aanrader

1e keer een bestelling geplaatst van een Gavo ventilatierooster. De maten op de webshop van het rooster waren geen buitenmaten. Ik moest het rooster in een nis plaatsen. Het was veel te groot omdat de maten alleen waren vermeld van het binnen frame. Toen heb ik een andere maat rooster van Gavo besteld in overleg met de klantenservice toen bleek de maatvoering op de website buitenmaten te zijn. Nu was het rooster te klein. Ook de lamellen gaan niet open tijdens gebruik van de van de buisventilator in hoogste ventilatie stand. Klantenservice was niet erg deskundig op product nivo.

behulpzaam

's middags besteld, de volgende dag in huis!

Product netjes afgeleverd!

Goed geïnformeerd, goed geholpen, snel geleverd, afspraak nagekomen

Makkelijk en snel

Voor een paar vragen telefonisch contact gehad en super goed geholpen, hierna de bestelling online gedaan. Echt knap hoe snel alles werkt, bestellen, bevestiging en volgende dag op een vooraf ingevuld tijdsblok geleverd! Top

Gewoon helemaal mis

Eerder een ventilatierooster op maat (77,8 cm bij 9 cm0 besteld en verkregen. Prima. Ik wilde er nog zo een bestellen maar dan "spiegelbeeldig" . werkelijk een ramp om dat duidelijk te maken. Uiteindelijk een bestelling "op herhaling" gemaakt, zoals het systeem aangeeft van ventilatieshop. Daar komt iets "raars "uitrollen, vraag nog naof het wel goed gaat via klantenservice; wordt gerustgesteld met moie teksten en even later ontvang een pieplein roostertje.. Wat ging er mis: Ik kon serviceafdeling niet duidelijk maken wat ik precies wenste (spiegelbeeldig; knop andersom) . en de herhaal bestelling van het systeem werkte niet goed. Uiteindelijk is er geheel opnieuw een bestelling geplaatst en dan maar hopen dat het goed komt. Dat spiegelbeeldige zal wel niet lukken maar daar verzin ik wel wat op. Wanneer het alsnog goed komt, zal ik een postieve beoordeling schrijven. Ik jan er om glimlachen, want ik heb geen haast. (En de volgende vraag over aanbevelen vul ik altijd negatief in, want ik beveel nooit aan.)

Klantvriendelijke benadering en snelle levering !

Klantvriendelijke en snelle levering !!

Niet wat ik er van had voorgesteld

Na een week gebeld waar mijn bestelling bleef,kon nog wel een week duren,wat schetst mijn verbazing ns mijn belletje werd het de volgende dag bezorgd,denk dat ik gewoon met een kuitje in het riet werd gestuurd, ze waren mij gewoon vergeten,beetje jammer.

Was Goed

Snelheid is wat men levert.

In een paar worden te omschrijven: Snel gevonden en snel geleverd, Top service dus.

Voldoet 100% aan de verwachting.

Overzichtelijke website waar ik snel gevonden had wat ik wilde en de bestelling voldeed volledig aan de verwachtingen. Bedankt.

Super!!

Prima product, prijs kwaliteit verhouding is oké. Gemakkelijk aan te sluiten met duidelijke handleiding. Snelle levering. Helemaal tevreden!

Mooi spul en snel geleverd

Via de webshop zijn de onderdelen makkelijk te vinden en hebben een prima prijs.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM