Snelle levering, goede service.

Snel en schadeloos verpakt

Snel en schadeloos verpakt en op tijd afgeleverd. En eenvoudig uit te zoeken met de juiste afmetingen etc. Top

Maakt waar conform toezegging!

Bestelling op tijd afgeleverd en goed verpakt.

Is geinstalleerd en werkt goed.

Wordt geinstalleerd in kunststofbuizensysteem boven ramen op het zuiden samen met temperatuurcontrole met voeler op raam Stijgt de raamtemperatuur boven bv 22 grC. dan slaat de ventilator aan. Bij daling onder de ingestelde temp. slaat de ventilator af. Dit is onder, en op verscheidene radiatoren geinstalleerd. Succes

Perfect snelle levering, ben er heel blij mee.

Ik vond het een duidelijke side bestellen ging makkelijk. Ik vond het erg fijn fijn dat de levering heel snel was. Dus ga zo door met jullie goede service.

Everything super

Duidelijke website en snelle levering

Ik heb een dakdoorvoer besteld en bij het bestellen ervan kreeg ik aanvullende info om het geheel competitie te maken. Inmiddels geplaatst. Al met al zeer tevreden.

Breed assortiment aan maten en typen roosters vond ik nergens anders

Om de ventilatie van onze ramen te verbeteren had ik roosters met een specifieke maat nodig. Deze waren er bij Ventilatieshop. Goede kwaliteit, snelle levering.

Keurig netjes en op tijd afgeleverd.

Keurig netjes en op tijd afgeleverd.

Gewldig

Nette aflevering, bestelling via bank betalen in één klik geregeld

Uitgebreid assortiment, snel en goed geleverd

Fijne webwinkel met alle onderdelen die ik nodig had om de ventilatie als doe-het-zelver aan te passen. Na bij twee bouwmarkten lege schappen en beperkt assortiment aan te treffen maar deze online optie geprobeerd. Fijne webwinkel met alles wat ik nodig had en meer, en snel geleverd.

Duidelijke webshop, perfecte levering!!

Keurig verpakte bestelling en op tijd geleverd.

Goede, betrokken service ervaren!

Het bestellen op de site is erg eenvoudig. Ook zijn de artikelen scherp geprijsd, vandaar mijn keuze voor Ventilatieshop. Mijn bestelling werd incompleet afgeleverd, echter werd dit meteen goed opgelost! Door deze ervaring beveel ik Ventilatieshop iedereen aan!

Mooie complete kap

Goed verpakte artikel

Snel en goed geregeld

Duidelijke webside en goed afgehandeld !

Kennis, gedegen advies en uitstekende service

Inmiddels ruim 3 jaar geleden een ventilator in de badkamer laten plaatsen toen wij toch bezig waren met de totale verbouwing van de badkamer (uitbesteed) Ventilator werkte tot voor kort prima! En toen plots niet meer… Zat 10 jaar garantie op, dus contact opgenomen en snel reactie gekregen. Uitstekend en vriendelijk contact zowel telefonisch als per mail. Defecte ventilator opgestuurd (controle/evt. reparatie) en binnen 2 weken een nieuwe retour gekregen. Ik ben echt onder de indruk. Gewoon een goed bedrijf.

Snelle en correcte levering

Duidelijke website Snelle en correcte levering. De prijzen zouden wat scherper mogen zijn maar de leverings- en retourvoorwaarden zijn bovengemiddeld goed. Ga zo door!

Advies was precies goed.

Ik heb eerst een mail gestuurd, daarin een advies gevraagd. Een dag later kwam er een antwoord. Het product dat ze aan mij geadviseerd hebben was precies op maat. Met andere woorden, prima geholpen.

netjes geregeld

product was goed verpakt

Vlotte levering, prima prijs

Roosters waren 3x goedkoper dan bij de bouwmarkt. Dus maar hier besteld. Prima en snelle levering.

Duidelijk snel betrouwbaar

Verschillende keren wat gekocht. Producten zijn goed.

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering en goed prijs/kwaliteit verhouding

Netjes en snel

bestelling werd netjes geleverd.

Geweldige service!

Ik had een probleem met ontoereikende ventilatie in de badkamer. Ventilatieshop.com heeft mijn uitstekend geholpen om een goede oplossing te vinden en de juiste producten te bestellen. Mijn badkamer blijft nu weer droog en ik ben zeer tevreden!

snel en betrouwbaar

Besteld en de volgende dag in huis zoals beloofd. Zo hoort het.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM