Prima kwaliteit en service.

Bestellen en betalen ging eenvoudig. Bestelling werd snel geleverd (1 dag). Producten van van goede kwaliteit, mooi afgewerkt. Tevreden.

Prima webshop

Goed assortiment, snel geleverd.

helemaal goed

werkt prima, eenvoudige installatie!

Gewoon goed

Door mij verkeerde artikel besteld en direct retour gegeven aan bezorger. Keurig afgehandeld en terug geboekt op bankrekening zonder rompslomp. Dus uiterst tevreden met deze manier van klanten behandeling. Het goede product geïnstalleerd en voldoet aan de verwachting. Daarom een goede aanbeveling voor vrienden en bekenden. Vr.gr, Chiel Tolenaars

veel keuze en snel bezorgd

al vaker bij de Ventilatieshop besteld en altijd goed verpakt en de volgende dag bezorgd en veel keuze

Goed producten, snel geleverd voor een scherpe prijs

Als ik moet een ventilatieproduct kopen, ga ik eerst naar ventilatieshop.com. De assortiment is groot, producten zijn snel geleverd en de prijzen zijn scherp.

supersnel

Snel en goed

snelle en perfecte service

Snelle en perfecte service

Snel ontvangen, mooi ontwerp

Wij hadden de Duco Ducovent Design rond ventilatieventielen besteld (125 mm rond - wit RAL9016) in plaats van de lelijke ventilatieventielen die in ons nieuwbouwappartement tijdens de bouw waren geplaatst. Wat een verschil! Deze zijn echt veel mooier/subtieler aanwezig. We hebben de bestelling keurig netjes en snel ontvangen.

Zeer snelle levering, alles zoals besteld

Vlotte accurate levering.

Vlotte accurate levering

Goed geholpen en goed advies

Gewoon Goed!

Goede betaalbare afsluitdeksel besteld die ik ook prima kon gebruiken om een rookkanaal mee af te sluiten. Goed verpakt en snel geleverd tegen lage verzendkosten.

Goeie, snelle service

Uitermate goede service

Had vooraf contact over hoe mechanische sluiting in elkaar zit en of dat in de toepassing in mijn huis past. Dylan heeft me daar uitermate goed bij geholpen, ook met advies voor alternatieve oplossingen. Vervolgens ventilator besteld, snel geleverd en zeer tevreden mee.

Een echte topper in de top van mijn huis!

Helemaal naar wens en verwachting, montage en verdere aansluiting ging vlot in een paar uur.

Keurig afgeleverd, en een mooi artikel.

Het artikel ziet er perfect uit, de zending was goed verzorgd. Een aanrader om bij dit bedrijf te bestellen. R.Bos

Ruime keus, snelle levering

Een mooi en ruim assortiment. Ook een vraag via het contactformulier werd snel en adequaaat beantwoord.

Product voldeed niet aan de verwachtingen. Prima retourservice zonder haken of ogen.

eenvoudig te monteren en geluidsarm

Snelle levering in goed beschermde verpakking

Op tijd geleverd, goed geholpen bij een probleem

Op tijd geleverd, goed geholpen bij een probleem

Top service!

Topservice, goede producten, snelle levering, gratis retourservice en ook hier een snelle afhandeling.

Dát is nog eens service

Net voor 24:00 uur besteld, volgende dag in huis, gratis bezorgd (en gratis retour, alllees was alles goed er hoefde niets terug) Grote verscheidenheid aan materialen, top dus! Ga zo door!

Érg tevreden!

Tweemaal een goede keuze kunnen maken uit de duidelijke webshop, vlotte levering voor goede prijzen.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM