Beter kan het niet!!

Het juiste materiaal geleverd,dus nog beter als verwacht. De levering sensationell snel. Deze bedrijf noem ik :Een Aanrader

Zeer gemakkelijk te monteren

Na de handleiding goed gelezen te hebben was het een makkie.

duidelijk en snel

duidelijke website, snel geleverd. Prima dus!

Snel en zeer correct

Goede site en producten

Voor mijn klus een goede beslissing

De aansluiting was iets te groot voor een 125 mm buis maar met wat compriband was dit probleem opgelost. De ventilator wirdt gebruikt om cilinders van een compressor te koelen en dat functioneert super. Al met al, goede kwaliteit voor weinig geld.

Proma product en snelle levering

Aantal luchtventielen besteld en de volgende dag al in huis. Prima product en ook voor een prima prijs!

Super snel geleverd en concurrend geprijsd

Zelfde dag nog geleverd en een stuk goedkoper dan bij de willekeurige bouwmarkt. Erg tevreden

Heb mijn pakketje nog niet gehad.

Al wel telefonisch contact gehad. Maar mijn pakketje is nog niet binnen. Volgens medewerker al wel opgestuurd en had het allang binnen moeten zijn.

Snel bezorgd

Mooi product en super snel verzonden. Voor een mooi prijsje

Goed advies en snelle service!

Kundige medewerkers om tot de juiste keuze te komen.

Super service en snelle levering tegen concurrerende prijzen

Helpen meedenken om tot een bevredigende oplossing te komen

Duidelijke website, behulpzame service en op tijd geleverd.

Als particulier is het niet altijd gemakkelijk om je weg te vinden tussen technische producten, maar met de hulp van de klantenservice en een duidelijke website is het gelukt. Als dan de prijs én de levering goed verloopt, dan heb je alles als webwinkel goed gedaan en onder controle.

mooi product, supersnelle levering

product voldoet perfect aan de beschrijving, heeft een mooie uitstraling in interieur, levering supersnel op een door mij gekozen tijsblok

Snel en accuraat

Snelle levering, product voldoet aan de verwachting

Vlotte afhandeling en correcte bezorging.

Goed produkt.

Goede service en nazorg

Ik had een artikel besteld, met de bedoeling deze af te halen. Dat lukte door omstandigheden niet. Het alsnog opsturen was geen probleem en snel geregeld.

Zeer betrouwbaar en snelle levering

Ik heb een ventilatie T-buis besteld met verbindingsstuk. Dat ging zeer eenvoudig in de zeer gebruikersvriendelijke web-omgeving. Website ziet er zeer vriendelijk en is zeer overzichtelijk. Communicatie stokte niet. Er werd vrijwel meteen aan de order gewerkt. Vlotte afhandeling dus. Eigenlijk een 10 waard, maar ik heb maar een paar artikelen besteld. Er zal nog wel wat volgen....

Helemaal top

Zeer snel en makkelijk en duidelijke shop

Netjes verpakt en snelle service

Was snel geleverd , product is top

Eenvoudig te installeren mbv de documentatie

goede service, opdringerig met nieuws

Prima ventilatieroosters! Jammer dat de keuze voor een nieuwsbrief voor je wordt aangevinkt en je daar weer mee bezig moet om vanaf te komen. Vandaar 3 ipv 5 sterren. En nu moet ik mijn woonplaats invullen, beetje gek voor een online shop.

Nette en correcte levering.

Correcte levering

Steeds tevreden

Bestelling verwerkt, snel en goed afgeleverd

Goed afgeleverd en snel.

21 Boylestraat C