Correcte afwikkeling.

De herinnering mails om filters te vervangen volgen elkaar steeds sneller op en dat vind ik wat opdringerig overkomen. Ik wil dit niet als kritiek melden maar als punt van aandacht. Ben zeer tevreden met jullie bedrijf.

Mooie (unieke) producten, snelle levering en scherpe prijzen

Voor mijn GreenEgg, die in de veranda staat, was ik op zoek naar een afzuigsysteem. Flexibele buis, doorvoer en uitloop naar buiten. De veranda heeft zwarte houten wanden en ik was daarom op zoek naar een zwarte flexibele buis. Op deze site vond ik een passende oplossing voor een zeer scherpe prijs. Aangezien de uitvoer naar buiten horizontaal loopt was ik op zoek naar een passende pijp. En ook dat vond ik op deze site. Het resultaat is prachtig geworden en wij kunnen nu indoor BBQ-en.

vlotte en correcte levering

De producten voldoen aan mijn verwachtingen. zijn goed verpakt en snel geleverd...top

Snel en goed!

Op de ene dag besteld, de andere dag al binnen! Prima geregeld

Snelle levering.

Artikelen zeer goed verpakt zodat ze niet beschadigen. Top.

Goede website, snelle levering een super service

Zeer prettig

Topm

Goede overzichtelijke webshop

prima product en ondersteuning

Had een vraag over de ontvangen ventilator en deze was zeer netjes beantwoord.

Goede service, snelle levering

Alles leek ok, slechts 1 x 150mm buis beschadigd door het transport.

Vragen worden snel en keurig beantwoord. Het gehele traject van bestellen tot leveren is goed.

Geweldige service.

Zeer tevreden met alles. Goede producten, alles op tijd..Met andere woorden, zeer tevreden.

Goed en op tijd geleverd. Bruikbaar spul dat ik zonder problemen zelf kon moneteren.

prima zaak en snelle levering

Makkelijk zoeken op de site en volgende dag in huis! Prima dus.

goed en snel geleverd

snelle bezorging, netjes afgeleverd, goed verpakt

The motor was super good

We ordered a motor for our apartment ventilation. It arrived fast and is working very well, silent, just perfect. Highly recommend this store for ventilation spare parts.

Prima service...

Goed product en techneuten super!

Nadat ik eerst te woord werd gestaan door een “stoere” dame kwam het antwoord op mijn vraag toch van een stoere kerel die mijn vragen wel begreep. Venus en Mars denk ik dan maar. SUPER geholpen!!!

Alles goed en snel afgehandeld kan niet makkelijker

Beter dan ventilatieland.nl

Bij ventielatieland.nl werd mijn bestelling pas na 3 dagen geleverd. Ventilatieshop.nl houd zich wel aan haar afspraak voor 16:30 besteld, volgende werkdag geleverd. Nog wel een Tip: vervang de inktpatroon van jullie printer eens een keer... Haha,, de pakbon die je erbij krijgt is met de bestelling slechter te lezen :-)

Snelle verzending

Goed product dat snel verzonden is

duidelijke webshop- goede levering

bestellen was makkelijk en overzichtelijk en er werd op tijd, snel en goed afgeleverd.

Duidelijk en snel.

Verkeerde onderdeel ontvangen maar super snel opgelost. Gaat om de oplossing niet het probleem. Top.

Ruime keuze, prima kwaliteit en snel geleverd!

Ruime keuze in artikelen. Snelle levering. Prima kwaliteit van het produkt, in mijn geval een elektrische ventilator met timer. Een onduidelijkheid mbt de installatie werd na telefonisch snel en goed afgehandeld. Helemaal tevreden!

Goede prijs en kwaliteit

Snel geleverd volgens afspraak