Kwaliteit en snel

Aluminium ventilatie roosters snel bezorgd en kwalitatief goed.

Super goed geholpen door Willemijn

Ik had een onjuiste maat besteld (ik ben zeer onervaren) en wilde deze retour sturen maar kon zelf geen label printen (ik heb geen printer) Willemijn heeft mij super goed geholpen om oplossing te vinden. TOP SERVICE DAAR KUNNEN VEEL BEDRIJVEN IETS VAN LEREN.

Snel en netjes verzonden.

Duidelijke site. Alles werd netjes en snel verzonden. En was precies zoals aangeven op de site

Goed en snel geleverd

Installatiehandleidingen zitten niet bij de producten maar zijn te downloaden van de site.

Ruim assortiment

Complete website! Op zondag een bestelling gedaan en zag op de bevestiging dat ipv mijn huisadres een postnl punt geselecteerd was. Direct op zondag een mail hierover gestuurd. Vervolgens op maandag einde dag een mail gehad dat de bestelling verstuurd is. Op dinsdag einde dag een reactie ontvangen op mijn mail dat de bestelling al verstuurd is en het adres niet meer aan te passen is. Al met al geen ramp, alleen handiger om een mail van zondag niet pas op dinsdag te lezen. Verder geen klachten. Alles netjes ingepakt.

snel, duidelijk en gemakkelijk

Duidelijke site, goede informatie over het product en bij vragen snel geholpen met een duidelijk antwoordt. Goederen retour zenden was ook geen enkel probleem en kosteloos. Wel zo fijn dat ze meedenken

Had een ventilatie rooster besteld maar in de verkeerde maat. De retour is prima en zeer vlot verwerkt.

Klantvriendelijk bedrijf .

Ben super tevreden over de snelle leveringen en het teruggestuurde product , dus voor mij een 10 voor dit bedrijf ..

Product zoals beschreven

Uiterst correct en doen wat er is afgesproken

Gemakkelijk te bestellen. (Pakket was niet complex). Snelle eenvoudige keuze te maken uit een ruim aanbod in de web winkel. Geen enkel probleem ondervonden. De aflevering via de eigen dienst is correct op tijd volgens afspraak verlopen. Hoef niet verder te zoeken naar een andere aanbieder.

Meer dan voorteffelijke service

Bestelling in een dag geleverd. Een onderdeel van de bestelling dat een probleem gaf in een dag omgeruild. Kan niet beter.

Snel geleverd volgens afspraak

Snel geleverd volgens afspraak

Alles goed en snel geleverd

Alles goed en snel geleverd

Uitstekende service

De vraag per e-mail werd reeds de volgende dag beantwoord

overzichtelijke site, snelle afhandeling

In het enorme assortiment vond ik precies de maat die ik nodig had. Bestellen enlevering gingen heel soepel. Heel prettig.

Goed product, nette prijs

Prima webshop, met goede producten tegen een scherpe prijs.

Een speciale bestelling bij GAVO is correct en goed uitgevoerd.

Bij de bestelling bij GAVO voor speciaal aan te maken roosters goed geholpen. Moest wel zelf contact opnemen met de fabrikant omdat dit product niet tot de standaard levering behoort. Na enige mail contacten toch tot de juiste oplossing gekomen. Nu de uitlevering nog.

Supersnelle levering!

Prima ervaring, keurig verpakt en ondanks bestelling in het weekend werd het produkt de volgende dag al geleverd, top!

Zeer goed!

Besteld en de volgende dag in huis. Spullen goed verpakt en kwaliteit. Online vergelijking gedaan en prijs kwaliteit is uitstekend. Beveel deze winkel aan iedereen aan ook voor de doe het zelver.

Snelle en correcte levering

Prijs-kwaliteitverhouding is perfect

Supservice, kennis en advies!!

Telefonisch zeer goed en uitgebreid geholpen door de technische afdeling, mn Linda! Echt fantastisch!

Je moet geduld hebben

"De volgendd dag geleverd" moest ik met een flinke korrel zout nemen: een week later pas geleverd.

Voor onze verbouwing op zoek naar een afzuigventiel. voldoende keuze op de website, een mooie uitgezocht. De volgende dag netjes thuisbezorgt door de koerier. Top service!

Snelle levering en laagdrempelige service

Het bestelde artikel kwam de volgende dag binnen. Helaas past het het niet. Kon het gelukkig zonder gedoe terugleveren. Dat ging zeer soepel, dus tevreden!

21 Boylestraat C

Ede 6718XM