Precies wat je nodig hebt

Er zijn genoeg webshops die ook vanalles aanbieden. Bij deze webshop vind je gewoon snel wat je zoekt. Geen 100 pagina's en waarbij de "meest relevante" niet relevante zaken bovenaan staan. Zo af en toe heb ik iets nodig, ff lekkeer gericht shoppen en bestelling is snel gefixed.

Echt geholpen

Service van een klassieke winkel met vakkennis, gecombineerd met prijzen en snelheid van een webwinkel. Best of both worlds.

Snelle levering en goede producten

Vlinderklep en rooster voor de afzuigkap uitgekozen. Erg fijne website. Producten zijn goed en passen mooi.

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf en het is goed bevallen Het product was precies zo als omschreven in de webshop. Verder was het product zeer snel verzonden. Al met al een tevreden klant.

Kiezen betalen snelle levering en klaar

Zoals de titel al zegt, in een paar woorden gewoon goed, goede kwaliteit materiaal in één woord fantastisch

Zeer snel en correct.

Zeer snelle levering en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Zeer goede ervaring

Supersnelle en correcte levering.

Ventilatieshop heeft een heel uitgebreid en correct geprijsd gamma van artikelen voor ventilatie. Alle producten zijn ook goed op elkaar afgestemd en passen mooi in elkaar. De bestelde goederen werden supersnel en correct geleverd.

Zeer eenvoudige aansluiting

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst ontving ik direct de “eenvoudige en tips&tricks handleiding toegestuurd. Het ‘let op” gedeelte in de verkorte handleiding van de verpakking plastic wat verwijderd moest worden voor de montage was waardevol Binnen 24 uur kreeg ik de ventilator toegestuurd en direct gemonteerd. Simpel en easy direct werken en geruisloos werken. Ik ben zeer tevreden over de producten en lev.ering

altijd snel en goed

duidelijke site, krijg snel geleverd, ook in avond als het moet. en veel goedkoper dan bij mijn leverancier, technische unie. zeer blij met deze site.

Goede kwaliteit.

Goede kwaliteit, snel geleverd, makkelijk te monteren.

Snelle bezorging en goede klantenservice

Producten besteld en geretourneerd, alles snel geregeld door de klantenservice inclusief credit

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Goed en duidelijk advies

Tot nu toe is alles goed. Ik bedoel de afspraak hoe laat ze het zouden sturen en waar. Nu wacht ik u

Dat heb ik net gedaan. Iets naar boven kijken.

Uitstekende webshop

Overzichtelijke website, snel geleverd.

Bestelling was snel en correct geleverd. Makkelijk zoeken op de pagina van hun website. Thuis de afzuiging module geplaatst en hij doet het uitstekend. Inregelen was een makkie. Harte bedankt voor de goede service. Gr.j Janssen groen.

Uitstekend, goede website, ruime keuze en snel geleverd

Betrouwbaar adres en goed assortiment. Gewoon prima adres.

prima geregeld

snelle en correcte levering

Snel en prima product.

Probleemloos.

Prima badkamerventilator

Bestelde werd snel geleverd. De Blauberg quatro c100 ventilator gemonteerd in Agnes plafondplaten. Ik was bang voor overmatige resonantie, maar dat is door de goede constructie van de ventilator niet het geval. De ventilator en timer doen goed hun werk. De badkamer blijft dampvrij!

Snel geleverd en prima kwaliteit.

Alles keurig geregeld

Had bij nader inzien tig een grotere diameter dakdoorvoer nodig, contact gehad, nieuwe besteld en een dag later kon ik hem al omruilen. Ook in de winkel netjes geholpen en nog wat advies gehad over ventilatie.

Gewoonweg uitsekende service

Ventilator besteld en de dag erna reeds geleverd. Mooi en keurig verpakt, Doe zo voort.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM