Nog niet geinstalleerd

Zal wel goed zijn moet nog plaatsen

Snel correct en goede communicatie

Zondagavond besteld en betaald en Dinsdags de aflevering met de post. De onderdelen waren keurig verpakt en onbeschadigd aangekomen.

Snelle service, goed apparaat

Snelle service, goed apparaat, waarmee we weer goed mechanisch kunnen afzuigen. Incl vochtsensor

degelijk materiaal en betrouwbare shop

Grote keuze op gebied van ventilatie. Goede dienstverlening.

In 1 pakket alles in huis niet nog even een koppelstukje halen in de bouwmarkt Een goede kwaliteit ventilator

prima service snelle levering

snelle levering prima service

prima website

naar aanleiding van de website een ventilator gekocht. De omschrijving sprak me erg aan. vandaar de koop

Goed product en beloofde tijd levering

Eenvoudig om een bestelling te plaatsen. Werd op tijd en netjes verpakt geleverd.

Top levering

Bestellen en leveren met veel gemak. En dan ontvang je een doosje verse lucht. De producten worden nog net niet geïnstalleerd. ;) Maar dat is een kwestie van plug & play.

Snel en volgens afspraak

Moest specifieke zaken hebben die ik niet in de bouwmarkt kon vinden. Dag later alles binnen en klus geklaard.

Snel geleverd volgens afspraak

Prima geregeld

Toppie

Zeer tevreden helaas was het artikel niet de juiste maat terug gestuurd geen enkel probleem en geld terug en dan de goede maat besteld zal een dezer dagen op de stoep liggen

Duidelijk en netjes

De webshop is overzichtelijk en netjes. Pakket werd keurig bezorgd op de aa gewezen tijd.

Tevreden over product, maar...

Product is beschadigd door vervoeder. Flinke stukken materiaal afgebroken. Oorzaak; matige verpakking. Deze met een haakse slijper zelf weet passend gemaakt.

Goed en correkt ontvangen

Goed en correkt ontvangen

Snel en goed

De bestelling is snel afgehandeld waardoor ik zo weer door kon. Ook was het product in goede staat

Snelle levering, goede service

Via de website twee ventilatie ventielen besteld, waren erg snel binnen. Bleek dat er een ventiel een beschadiging had, na contact met hen direct een nieuw product opgestuurd gekregen welke wederom snel binnen was. Hiervoor geen kosten (voorschieten) hoeven maken waarna het kapotte product retour.

Goeie service, duidelijke website.

Vriendelijke klantenservice en duidelijke website met uitleg de montage moet worden uitgevoerd. Product zonder problemen zelf kunnen plaatsen.

Snel geleverd.

Duidelijke omschrijving en snel geleverd

Goed bedrijf wat veel assortiment heeft

Ben zeer tevreden over het geen wat ik gekocht heb

Subliem geregelde perfectie

Alles goed optijd en perfecte en vriendelijke bezorging

zeer goed product

Het product voldeed precies zoals ik verwachte! Vlug bezorgd.

Snelle verzending met minimale verzendkosten

Wat er al in de kop van het bericht staat "Snelle verzending met minimale verzendkosten" Ik had de adapter/verloopstuk voor mijn afzuigkap snel nodig , en was voor de ventilatorshop.com geen probleem.

Helemaal top

Alles prima

Prima geholpen

Prima te woord gestaan met de juiste informatie. Misschien iets duidelijker zijn de shop als het om koppelstukken | verbindingsstukken gaat of deze als vaak mee verkocht aanbieden. Ik had bijvoorbeeld een verbindingsstuk van 180 naar 160 besteld voor een regenhoed van 180. Er vanuitgaande dat deze op de regenhoed zou passen. Hiervoor was een koppelstuk nodig , wat ik toen weer nabesteld heb. Bij het plaatsen in het winkelmandje zou ik dit als optie laten zien of in de beschrijving. Ciao Paul

21 Boylestraat C

Ede 6718XM