Super goede service

Ventilatie rooster op maat gemaakt precies naar wens .. hartstikke blij mee ..

snelle en correcte levering

een prima bedrijf om uw bestellingen te plaatsen

Supersnelle levering

De bestelde artikelen werden goed verpakt en supersnel geleverd. Zelfs een dag eerder dan bij de aankoop werd vermeld.

Goed, snel en netjes geleverd

Goed, snel en netjes geleverd

Snelle levering, netjes verpakt

Het was een kleine bestelling, kan er niet echt veel over zeggen behalve keurige levering :)

Goed en snel afgehandeld

Netjes snel en goede services

De ene dag besteld de volgende dag binnen. Materiaal goed afgewerkt en goed verpakt tegen beschadigen. Prijstechnisch beter dan menig bouwmarkt en sowieso een groter assortiment. Ventilatieshop.com is een aanrader!!

Gedaan wat is beloofd

Positief

Snelle bediening.

Geleverde Gatzaag is niet geschikt voor gaten in metaal = Nutteloze kost. Ik heb elders een nieuwe Gatzaag voor metaal moeten aanschaffen.

Snelle service en briljante teksten op verpakking!

Humor op de verpakking ! Heel origineel! Airodynamische service! Snelle levering per luchtpost!

Heel goed.

Waar vindt je tegenwoordig nog een webshop met redelijk scherpe prijzen maar een service zo goed. Ik belde op voor technische vraag kreeg vriendelijke vrouw aan de lijn heeft samen met mij de spulletjes uitgezocht die ik nodjg had. Spullen besteld en IN DE AVOND al binnen. Ongelovelijke goede service ik raad nu iedereen binnen mijn zakelijke kring aan om hier te kopen geweldig bedrijf

Helemaal top.

Snel geleverd, goede kwaliteit en netjes verpakt.

Super verloop van bestelling

Bestelling en bezorging super snel Een hele duidelijke en fijne site waardoor het ontzettend snel werkt

Super snel en goede kwaliteit

Eenvoudige bestelling snel geleverd

prima geholpen

Bestelling ging gemakkelijk en snelle bezorging. Bestelling voldoed volledig aan de verwachting.

Snelle levering en mooie procten

Zoals eerdere bestellingen,

prima ventilator voor een eerlijke prijs

badkamer ventilator gekocht. de omschrijving is uitvoerig en klopt. levering iets vertraagd . dit kwam door de koerier ( had een ongeluk). volgende dag geleverd.

Goede producten en snelle levering.

Overdruk rooster besteld en de volgende dag meteen in huis. Goede kwaliteit.

Niets op aan te merken

Prijs goed Levertijd goed Afandeling goed Product goed Eigenlijk niets op aan te merken. Voor weinig geld een stuk stillere mechanische ventilatie.

Besteld en zeer snelle levering topp service

Deskundig advies, scherpe prijs

Had in een specifieke situatie een woonhuisbox nodig. Maar er is nogal wat keuze. Helpdesk heeft mij geadviseerd obv de situatie bij mij. Daarna besteld. Snel in huis.

goede producten en snelle service

Ik had per ongeluk ook nog een verkeerd onderdeel besteld, dit kon gelijk zonder problemen retour. super

Supersnelle levering en alles perfect

Ik heb al een paar keer wat besteld bij de Ventilatieshop. Er wordt heel snel geleverd: dezelfde dag nog zonder extra kosten. Wat heel goed is zijn de instructiefilms zodat je zonder al te veel moeite alles zelf kan installeren. Ook de klantenservice is top: goed advies voor alternatieven als artikelen niet beschikbaar zijn.

Supersnelle en correcte levering

Supersnel Correct Goed verpakt Juiste artikelen