Prima product, houd stof en geluid buiten het huis.

Dit product aangeschaft nadat ik een rooster heb bekeken en er zoveel viezigheid in aantrof dat ik op zoek ging naar een doek en deze bij jullie heb gevonden. Gr Bob.

Goed product en vlot geleverd

Duidelijke website, goed product, vlotte levering en goede prijs.

Het product voldoet aan de omschrijving

Het was even lastig om hem aan te sluiten. Het aansluitpunt van de oude ventilator zat aan zijn buitenkant weg gewerkt, en nu bij de nieuwe aan de binnenkant van de ventilator.

Zeer fijn bedrijf !!

Het is een goed bedrijf met een makkelijk te gebruiken webshop. Snelle levering en scherpe prijzen.

Snelle levering en past perfect

Snelle levering en past perfect.

goed en optijd geleverd

de levering was compleet en optijd geleverd

Was heel goed

Het was een goede aanschaf .hij werkt zo als het moet

overdreven aanbeveling

Het product werd als Zeer stil aanbevolen, maar er is nogal wat bromgeluid. Dit kan mogelijk komen door het doorgeven van trillingen aan de omgeving.

Goede service en super snel geleverd.

Zelf mechanische afzuiging geïnstalleerd. Goed advies en snel geleverd. Ook mag je binnen 100 dagen de spullen terugsturen die je niet gebruikt hebt. Moet ik nog doen verwacht dat dit geen probleem zal zijn. Een tevreden klant.

zeer tevreden snelle levering

dik in orde

Snel en correct geleverd

Vandaag bestelt morgen in huis.

Hele goede

Duidelijke website en snelle levering

Het is een hele fijne en overzichtelijke website. Voor het eerst hier besteld als proef en ontving het artikel supersnel!

Veel kennis en alles op voorraad

Zelf ben ik balansventilatie aan het installeren in mijn huis. Ventilatieshop heeft gelukkig alles op voorraad en bij aanvullende vragen is er ook expertise aanwezig. Top. Gr. Leon

Prima service,snel geleverd

Artikelen volgende dag al geleverd, prima service.

Geweldige site

Fijne site met alles erop en aan, goed kunnen zoeken. Veel alternatieven te zien, en als je iets besteld kun je die alternatieven erbij zien

Fijne shop met goed prijzen!

Site is duidelijk en makkelijk om de juiste bestelling te maken. prijzen zijn goed en de levertijd uitstekend.

TopShop

Alles wat je nodig hebt kun je hier vinden en je hebt het de volgende dag al keurig thuis geleverd.

Snel bezorgd

Makkelijk besteld en ontvangen

Snelle levering en prachtig product

Je weet natuurlijk nooit wat je krijgt als je via een webwinkel iets bestelt dat je niet eerder fysiek hebt gezien. Maar de ronde aluminium ventilatieroosters waren nog mooier dan op de foto's. Top en een zeer snelle levering!

Goede prijs, snelle levering

Mooie nieuwe ventilatieprofielen besteld. De prijs was scherp en de levering op tijd.

Correct, hulpvaardig, vriendelijk en snel.

Prettige ervaring. Groot assortiment en correct.

Prima product en vlotte levering

Ventilator voor badkamer besteld. Trekt de boel zowat vacuüm.

Makkelijk vindbaar, goed geprijsd en snel in huis!

Ziet er prachtig uit, heb al mijn vrienden getipt!

Prima product en snelle levering

Ik heb een terugslagklep voor tussen de slang van de afzuiger naar buiten, dit kanaal was voorheen altijd open. Het is makkelijk te installeren en werkt prima.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM