uitstekenede service

vlotte contactname, bereikbaarheid en info

Mooie producten voor een goede prijs

Op zoek naar ventilatie roosters voor in de vensterbank kwam ik bij de Ventilatiestrip terecht. Wat een ruime keuze en ook leverbaar in de kleur 9010 was voor mij perfect. Snelle levering, kortom dik tevreden

Zeer behulpzame klantenservice

Ik had het verkeerde product besteld. De klantenservice heeft mij de juiste links gemaild voor retourneren en het juiste product.

Ik ben dik tevreden

Voor mn aankoop had ik advies nodig. De shop was makkelijk telefonisch te bereiken en het advies was prima. Het gekochte werd snel verzonden. Bij montage bleek ik zelf een denkfout te hebben gemaakt waardoor het gekochte retour moest. Binnen een week werd het bij mij opgehaald en werd het aankoopbedrag teruggestort. Prima dus.

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd

Snel, goed en duidelijk

Snelle ontvangst en een duidelijke website.

Waarom feed back blijven vragen

Webwinkels zijn onderdeel van onze economie geworden. We zijn gewend geraakt aan de mogelijkheden en service en vlotte levering. Waarom blijven webwinkels maar vragen om waardering. Ik word daar chagereinig van. Als zaken niet goed lopen, meld ik me.

Kundig advies, fijn contact, snelle levering

Ik had een vraag over het verlengen van een buis van de mechanische ventilatie. Goed advies gekregen + lijstje met artikelnummers van de spullen die ik nodig had. Volgende dag alles in huis. Top!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goede kwaliteit en snel geleverd

Heel positief

Professioneel, gewoon top....doe zo verder !

Super netjes.

Uitstekend!

Mijn aangeschafte Itho huisventilator werkte niet naar behoren. Er zat een vervelende bromtoon in. Na retourzending binnen twee dagen bericht dat er een nieuwe toegestuurd zou worden. Snelle Service!

Ik ben heel tevreden over Ventilatieshop.nl

Ik vond op de website snel wat ik zocht. De prijs was oké en het werd rap geleverd.

Perfecte ventilatie, snelle levering

Huisventilatie werkt heel goed, de levering was ook heel vlot. Tevreden!

Precies wat ik nodig had, heel snel geleverd.

Goed assortiment, duidelijke website, snel en correct geleverd.

goede snelle service

gemakkelijke en duidelijke site, ik had iets te veel besteld omdat ik graag wilde zien hoe het eruit zag en het retourneren ging ook heel gemakkelijk.

Goed geholpen. Precies gekregen wat ik zocht.

alles ok

prima service, onderdelen op afgesproken dag geleverd en zeer goed verpakt

Heel netjes. Alles opgelost. Ben zeer te vrede.

Goede. Voorlichting. En producten. Paste pr op elkaar. Bedankt

Prima service!

Goed product en netjes en vlot afgenandeld.

Uitstekende service

Net zoals bij onze vorige bestelling zijn de goederen snel en correct geleverd

Kort samengevat: Goed product van een klantvriendelijk bedrijf.

Bedrijf dat goed en snel de door mij gevraagde informatie levert. En dat geldt tevens voor de bestelde producten.

Zeer snelle en correcte levering van uitstekend materiaal

In minder dan 24 uur na mijn bestelling werd het materiaal afgeleverd. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend.

Alles conform beloftes op website uitgevoerd. Chapeau!.

Door eigen stommiteit verkeerde produkt besteld. Probleemloos retour inclusief terugbetaling. Passend produkt besteld. Weer snelle levering. Kortom: alles klopt!

Ondanks verkeerde leveringen toch goed opgelost

Goed bedrijf en snelle levering

21 Boylestraat C

Ede 6718XM