Uitstekende service

Net zoals bij onze vorige bestelling zijn de goederen snel en correct geleverd

Kort samengevat: Goed product van een klantvriendelijk bedrijf.

Bedrijf dat goed en snel de door mij gevraagde informatie levert. En dat geldt tevens voor de bestelde producten.

Zeer snelle en correcte levering van uitstekend materiaal

In minder dan 24 uur na mijn bestelling werd het materiaal afgeleverd. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend.

Alles conform beloftes op website uitgevoerd. Chapeau!.

Door eigen stommiteit verkeerde produkt besteld. Probleemloos retour inclusief terugbetaling. Passend produkt besteld. Weer snelle levering. Kortom: alles klopt!

Ondanks verkeerde leveringen toch goed opgelost

Goed bedrijf en snelle levering

Eerste keer bestelling geen ervaring opgebouwd

Snel bezorgd, duidelijke website en goede kwaliteit

De website is goed overzichtelijk, daarom gaat het bestellen snel! De levering en afhandeling van bestelling verliep als een trein. Goed verpakt werd het pakket bij mij afgeleverd!

Prima ervaring

Duidelijke informatie op de website. Zeer snelle levering tegen een goede prijs. Product was degelijk verpakt. Ventilatie box zelf geïnstalleerd en werkt goed

naar verwachting

naar verwachting

Goed verpakt snelle levering !

Heel tevreden goede kwaliteit. Al vaker bij jullie iets besteld!

Snelle levering goede kwaliteit en service

Ik had zelf verkeerde materiaal besteld Kon deze retourneren en nieuwe producten besteld . Alles binnen 24 geleverd Ben zeker zéér tevreden Kom zeker terug voor meer materiaal

Prima service!

Tijdig bezorgd volgens afspraak en netjes op de hoogte gehouden van het gehele bestel-/ bezorgproces. Ik ben tevreden.

Snelle bezorging; prima roosters

Snelle bezorging! Prima roosters

Product op voorraad en snelle levering

Goede overzichtelijke site, prijzen zijn scherp en goede snelle levering.

Goed product, maar retourzending zeer moeilijk te vinden..

Mijn account, net aangemaakt, werkt niet meer. Vraag nieuw wachtwoord krijg ik niet.. Grt Richard

Makkelijk snel en goed

Duidelijke site, snelle levering en goede prijs kwaliteit.

Goede kwaliteit en goed geleverd

Goede kwaliteit product en goede levering goede prijs kwaliteit verhouding

Een uitmunten prijs/kwaliteit verhoeding.

Precies wat ik van dit produkt had verwacht.

Snelle en correcte levering

Goede kwaliteit.

Klantvriendelijk en duidelijke uitleg hoe retourneren

Hele leuke conversatie per telefoon.. klantvriendelijk(SHARON)

snel geleverd

Levering was snel. Inpak materiaal toereikend. Van de betreffende dakdoorvoer. had ik die liever in terracotta kleur gehad.

Goede kwaliteit en snelle levering

Is goed

Goede website

Goede service door Linda. Wel een aanmerking op "Rechthoekige (instort) lepelhoek 220mm x 80mm met aansluiting 150mm" er staat in de beschrijving "Dit hulpstuk schuift in het rechthoekige kanaal." Degene die dit voor elkaar krijgt (zonder beschadigingen), krijgt van mij 100 euro ;)

21 Boylestraat C

Ede 6718XM