Niet zonder fouten maar die zijn perfect opgelost.
Heb een ventilator besteld maar bij het ingeven van informatie, waarbij een aantal velden automatisch ingevoerd werden, niet voldoende gecontroleerd. Bij de postcode ontbraken de letters. Hoewel ik een track en trace code kreeg kon ik de bestelling niet volgen. Na een aantal dagen niets ontvangen te hebben heb ik contact opgenomen. Nadat ik aangegeven had dat de postcode waarschijnlijk oorzaak van het probleem was, heb ik het advies gekregen om nog een paar dagen te wachten. Na die paar dagen weer op moeten bellen en er is meteen een nieuwe ventilator verstuurd. Helaas opnieuw met de onvolledige postcode. Na een paar dagen weer gebeld en weer uitgelegd. Opnieuw zou het probleem opgelost worden. Zelfde dag een track en trace code die wel werkte gekregen en twee dagen later de ventilator ontvangen. Uiteraard had ik liever gezien dat alles meteen goed gelopen zou zijn, maar bij problemen, die deels ook aan mijzelf te wijten zijn, is snel en met de beste intenties gereageerd: tot tweemaal toe is een nieuwe ventilator verzonden. Omdat de service meestal vaak blijkt bij problemen en deze in dit geval uitstekend was, 4 sterren gegeven.