Goede kwaliteit voor een goede prijs en snel bezorgd en goede retour service

Webshop is overzichtelijk met goede zoekservice Order verloopt soepel volgens goede digitale procedures Terugkoppeling naar klant is vlot en duidelijk Bezorging snel Retourservice prima

Duidelijke website, goede prijzen en snelle levering

Snel besteld, snel bezorgd!

Fijne webshop! Prima prijs/kwaliteit! Snelle bestelling en snelle bezorging! Kortom: excellent!!

grote keuze, duidelijke omschrijving produkt en snelle levering.

Hierdoor is de kans klein dat je het verkeerde product besteld

goed geregeld

artikel besteld, juiste artikel op tijd en netjes geleverd.

Ik had niet veel besteld maar het was er snel en correct geleverd, Bedankt voor de goede service!

Neem even tijd met monteren

Mooie ventilator, stil genoeg, badkamer van 2x3 meter die voorheen een stoomkamer werd is nu minder stomerig, je kunt naderhand in de soiegel kijken. Wel goed zorgen dat er ook verse lucht aangezogen kan worden. Het was alleen wel een behoorlijk prutswerk om installatiedraad vanuit het plafond door de ventilator heen te leiden en aan te sluiten waarbij de plastic delen tot slot ook weer sluitend in elkaar gemonteerd kan worden. De aansluitingen zitten namelijk midden op de ventilator. Ik kon en heb die draden vanaf de centraaldoos naar de ventilator vervangen voor flexibele stroomdraden. Toen ging het aansluiten en afdekkapjes terugplaatsen beter, het blijft een prutswerkje. Maar uiteindelijk is het design wel in orde en de afzuiging doet het prima.

Alles binnen, binnen één dag!

Keurig verpakt ook.

Goed, geen klachten of opm.

Makkelijk bestellen, vlot geleverd

Slang doet zijn werk, maar is wel heel kwetsbaar

overzichtelijke site, snelle levering.

Blauberg Badkamer ventilator besteld. Vorige ventilator heeft het 24 jaar uitgehouden, dat zie ik deze ventilator niet doen.

Snelle levering en prima product

makkelijk te bestellen en snelle nette levering. Het product doet wat het moet doen. Zo verwacht je het ook. Top

Snelle en correcte levering

Aanbod is ruim en de levering is snel en correct gebeurd. Wij zijn zeer tevreden over ventilatieshop.com

snelle service en snelle afhandeling van defecte artikelen

Na levering van de artikelen van ventilatiesysteem Duco was er een RFzender defect, deze aangemeld voor retour en de volgende dag wordt er een nieuwe geleverdt. top service.

Ben zeer tevreden over de snelle levering van de ventilatieshop. Wel jammer dat PostNL op het verkeerde adres had bezorgd, maar dat was gelukkig snel opgelost, met dank aan de mensen waar het bezorgd was.

Goede webshop

Mechanische ventilator besteld, aansluit schema van de stekker zat er niet bij. Maar dat weten ze bij ventilatieshop.com en sturen dan ook een mail nadat je de bestelling hebt gedaan met het aansluitschema. Top!

Snelle en eenvoudige levering

Alles vlekkeloos verlopen , van bestelling to aan de aflevering . Netjes verpakt !

Goed product, snelle levering!

Beschrijving klopt met de levering. Goed product en snelle levering.

Snelle acurate levering

Zoals je wil dat een internetshop werkt. Proces hebben ze goed onder controle

Mooie overzichtelijke website, goede kwaliteit en snelle levering.

Met de warme dagen in aantocht bedacht ik me net op tijd dat de aircoslang eigenlijk tekort was. Ook de luchttoevoer van onze warmtepompboiler was nog niet geregeld. S'avonds laat nog snel even wat slang en slangenklemmen besteld. Nog voor die ergste warmte werd het materiaal afgeleverd. Wij zaten lekker koel. Bedankt voor de snelle levering.

Perfecte service !

Na een bestelling geplaatst te hebben, werd het pakket de volgende dag netjes bezorgd! Prima web winkel om iets te bestellen !

Geweldige en snelle service en goed product

Bestelling werd snel uitgevoerd. Helaas bedacht Post.nl dat ik het pakket geweigerd had. Na contact met klantenservice dezelfde dag een nieuw pakket op de post. Super.

Alles met gemak

Snelle afhandeling en levering, product als omschreven

Prima spul

Makkelijk te snijden en aan te bengen

21 Boylestraat C

Ede 6718XM