Alles netjes bezorgd en binnen 1 dag binnen.

Perfect en snel geleverd.

Super handig en werkzaam

Makkelijk te verwerken, snel binnen en goede kwaliteit.

Super service

De ventilator was stuk gegaan binnen de garantietermijn en ik mocht hem gratis terugsturen ter controle. Daarna kreeg ik een nieuwe opgestuurd. Super goede service na vele jaren na de aankoop.

Prima advies en snelle levering

Snel persoonlijk contact met een adviseur via telefoon en duidelijke uitleg gekregen om het goede onderdeel te bestellen. Snelle levering daarna dus super tevreden.

Prima snelle levering

Goede prijs en snel geleverd

Goede en zeer snelle service!

Spullen besteld voor de afzuigkap om aan te sluiten op mechanische ventilatie snel geleverd. En netjes verpakt.

prima, zoals het hoort.

Het bestelde netjes en op tijd verstuurd.

snel de juiste goederen geleverd voor een vriendelijke prijs

Het bestellen verliep eenvoudig. De juiste goederen werden snel geleverd. Gezien alle prijsverhogingen vond ik de goederen vriendelijk geprijsd.

Geweldige af zuiging voor meerdere ruimtes.

Zuigt de lucht geweldig af. Had ik veel eerder aan moeten schaffen. Samen gekocht met een digitale draadloze afstandsbediening. Werkt perfect en kan de ventilatie op verschillende manieren instellen. Zo werkt ie automatisch zonder er iets aan te hoeven doen. Top!!

Precies wat ik nodig had.

Netjes afgeleverd wat ik heb besteld, alle informatie erbij. Top.

Netjes afgeleverd wat ik heb besteld, alle informatie erbij. Top. De ventilator gaat nog geplaatst worden, dus over de prestaties kan ik nog niet veel zeggen, behalve dat de vorige van het zelfde merk was en prima functioneert. Ik wil alleen een grotere capaciteit vandaar de aankoop.

Goede aftersales service

Na, de snelle, levering bleek dat er verkeerde artikelen gestuurd waren ondanks dat ik de juiste besteld had. Dit voorgelegd aan Ventilatieshop en binnen een paar dagen, zonder kosten, de juiste artikelen ontvangen. Prima service.

Adequate reactie en snelle service

Duidelijke Website met goede omschrijvingen. Maten doorgegeven van het betreffende object en besteld. Berichtgevingen erna duidelijk en boven verwachting snel thuisbezorgd. Materiaal van goede kwaliteit, uiterst tevreden.

Betrouwbaar en snelle service

Bij al mijn bestellingen nog nooit problemen gehad, snelle leveringen

Goede en snelle levering

Snelle levering, goede verzending en een goede prijs

Hartstikke prima

De specificaties en beschrijving komen precies overeen met hoe het in het echt werkt. De ventilator in de badkamer is zoveel zachter qua db dan de oude wie we hadden. Nu kan ik rustig doorslapen wanneer mijn partner in de badkamer bezig is. De badkamer grenst namelijk aan onze slaapkamer. We zijn er heel erg blij mee!

Zeer vlotte levering, uitstekend ingepakt en beschermd verpakt

Het bestellen van mijn benodigde producten ging gemakkelijk en vervolgens werd vlot en keurig verpakt geleverd.

Uitstekend behandeld

Nette en snelle service

Snelle levering.

Snelle levring en prima kwaliteit

Snel en goede kwaliteit.

Heb vaker besteld via ventilatieshop. Extreem snelle levering en doen wat ze zeggen. Producten zeer goed geprijsd.

Goede service vlotte levering

Snelke levering en een goed product

Mijn bestelling was precies zoals omschreven en werd snel afgeleverd. Een vertrouwd adres.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM