Snelle service, goede kwaliteit en heldere communicatie

Goede produkten ontvangen zoals besteld. Heldere communicatie met eerst een verontschuldiging dat een artikel niet op voorraad was en daarna een herroeping van dat bericht omdat het toch was binnen gekomen. Snelle reactie en goede service.

Prettige website met veel keus en duidelijke uitleg.

Er is voldoende informatie om te vinden wat je nodig hebt en de levering is supersnel. De volgende dag al in huis.

Erg prettig winkelen en snel in huis

Geen vervelende ervaringen gewoon TOP

Alles goed verlopen, duidelijke side en een fijne mail m.b.t. installatie en werkzaamheden vd ventilatie,

Het was precies wat ik zocht

Top, alles snel en netjes geregeld☺

Goede web-site en uitleg over het product met zelfs later nog een separate mail voor de montage. Top geregeld!

Goede prijs en snel geleverd

De goedkoopste die ik kon vinden en de levering goed geregeld

Bestelling snel geleverd

De bestelling werd de volgende dag al gebracht in de avond. Rond 22.30 nog gebracht!

Alles snel geleverd top kwaliteit.

Website is overzichtelijk en makkelijk met bestellen

Snel en goed.

Het besteld product voldeed uitstekend en werd snel geleverd. Een prima webshop dus!

Mooie kwaliteit

Heel mooi ventilatie ventiel van staal zwart voor een goede prijs. De bouwmarkten hebben deze niet. Helaas hadden wij de verkeerde maat gekozen (we hebben precies 11cm het gat. Die van 10 is dan echt te klein (ik dacht met de veer heeft die wat speling). Nu een maat groter besteld (eigenlijk te groot) hopen dat deze past. Het zou dan helpen voor de ventilatie leken onder ons dat er bij staat als de maten afwijken wat je het beste zou kunnen nemen. De service is goed, makkelijk retour label aan te maken. Hopen dat het volgende product wel werkt voor ons.

Keurig zoals beloofd

Alles is naar wens, de producten kloppen en hebben goede beschrijvingen, verder van goede kwaliteit. De bezorging is op tijd en alles is goed ingepakt. Ik kan niet klagen, en zou ze zeker aanbevelen.

Zeel snel en goed geleverd. Ga zeker weer gebruik maken van deze leverancier als ik meer nodig heb.

Ze hadden wat ik zocht

Goedkoper dan mijn eigen zakelijke groothandel en snel geleverd

Super service

Zoals altijd alles perfect afgeleverd en goede tips voor montage en veiligheid.

Snelle levering super

Top bedrijf Ik zou het iedereen aanraden

Goed materiaal tegen goede prijs

Perfect, besteld en bezorgd zoals het hoort. Aanrader.

Duidelijke website,snel bezorgd

De artikelen zijn snel te vinden door overzichtelijke website. Het wordt snel bezorgd zodat je op tijd aan de slag kan gaan.

Bestelproces perfect verlopen!

Alles is netjes volgens afspraak gegaan...

Goede presentatie en zeer snelle levering.

De artikelen worden uitgebreid omschreven, incl. maatvoering. De bestelprocedure is eenvoudig en goed en de afhandeling van de order is perfect. Ook is de informatie over de order status goed geregeld. Chapeau!! Houden zo.

Mooi design

Luxe ventilator geluid minimaal

Goede kwaliteit, snelle levering

Overzichtelijke webshop en goede kwaliteit spullen. Levering werd snel verwerkt en geleverd!

Goede website. Snelle levering.

Ik kon meteen precies dat vinden wat ik nodig had. Duidelijke omschrijving en foto's. Zeer snel geleverd.

Fijn om advies te krijgen

Ik heb een fijne ervaring gehad met een adviseur aan de telefoon. Eigenlijk maar 1 extra advies, ik heb gevraagd of ik dan alles had om het te installeren. Hij gaf aan van wel, achteraf had hij nog kit en eventueel edpm aan mij kunnen verkopen, nu heb ik dat nog apart gekocht.

van start tot finish meer dan goed

van start tot finish meer dan goed, chappau

21 Boylestraat C

Ede 6718XM