Prima product en netjes verpakt

Ventilatiestrip van 800mm besteld, deze zijn bij de bouwmarkten niet leverbaar. Het product ziet er goed uit, en was prima verpakt.

Prima service en snelle levering...alleen jammer dat er 1 ipv 2 RVS schroeven bij het RVS bolrooster zaten....

prima en snelle levering

goed geregeld

Een ventilatierooster besteld, keurig de volgende dag in huis.

Snel en goed

avonds laat besteld en de volgende dag in huis. Goedkoop en prima kwaliteit.

Bestelling kwam op tijd helaas had ik verkeerde artikel retour ging ook zonder problemen

Vooral heel snel

Een hele snelle levering en het product voldoet ook

Scherpe prijzen en snelle verzending

Al een paar keer bij Ventilatieshop.com besteld. Naar volle tevredenheid. Prijzen zijn concurrerend en artikelen worden heel snel verzonden.

Snelle levering top.

Snelle levering top.

Goed advies en snelle bezorging!

Ik zocht 2e een afstandsbediening voor de mechanische ventilatie. Telefonisch werd ik gerustgesteld, meerdere afst.bedieningen zijn mogelijk. Meteen besteld en volgende dag in huis én het werkt! :-)

Van de 8 roosters waren en 7 zwaar beschadigd

De 8 bestelde roosters waren snel geleverd. De doos zag er al slap en gehavend uit en na de doos geopend te hebben zag ik bovenop wat folie liggen met daaronder alle roosters zo op elkaar getast. Met als gevolg dat 7 roosters zwaar beschadigd waren. Dit vervolgens per mail laten weten. Reactie was of ik foto's wilde maken en dan kon er gekeken worden naar een oplossing. Niet de reactie die je wilt als je verder moet

Naast een snelle levering ook een prima werkende ventilator.

Ventilator was eenvoudig in te passen in het bestaande systeem. Werking perfect, onder de douche staande, worden de haren bijna geföhnd.

snel en goed

snel

supersnelle levering uitstekende kwaliteit snelle service.... kortom zeer tevreden ps en ook nog de goedkoopste die ik kon vinden.... 120 punten

Precies zoals het hoort

Geleverd als verwacht en snel

snel geleverd tegen een prima prijs!

goed! snel geleverd voor een prima prijs.

Goede en snelle levering

Juiste service en goede uitleg op de site en meegestuurd met de producten.

Als volgens afspraak

Heel netjes geholpen

Ik zocht dempers voor onze warmtepomp Deze gevonden bij ventilatieshop. Ze werken perfect

Prettig geregeld

Binnen 2 dagen is het bestelde product geleverd naar volle tevredenheid

Overzichtelijke site, vlot verstuurd

Fijne webshop, vlot geleverd.

Snelle en perfecte levering

Een snelle en perfecte levering. Goed ingepakt, kortom zeer goede service

Grote voorraad en direct leverbaar

Voor mijn klus had ik snel een stuk buis nodig voor twee muurdoorvoeren, kon deze de volgende dag direct afhalen. Snel geholpen en veel direct uit voorraad leverbaar.

duidelijke website, goede prijzen, goede kwaliteit en aflevering zoals afgesproken. Super

21 Boylestraat C

Ede 6718XM