Duidelijke taal en goede producten

Duidelijke omschrijving, goede kwaliteit Producten en een keurige levering. Ik zou er de volgende keer weer bestellen.

Geweldige

service, d.m.v. telefonisch advies en informatie uitstekend, goede verpakking en zeer snelle levering.

Snel en correct

Gewoon prima, bestellen en leveren

Goede website en super snel geleverd

Snel het gewenste product kunnen vinden op de overzichtelijk site en binnen een paar uur keurig en netjes verpakt dezelfde dag geleverd! Echt top. Mvg, Jan

Positief en overzichtelijk

Snelle levering en correct afgehandeld. Product voldoet aan mijn verwachtingen.

Goede degelijke silent ventilator mooi stil kwa db’s, alleen de bijgeleverde koppelstuk paste niet

Makkelijke montage en stille silent ventilator

Snel, goed en prima geprijsd

Alles qua ventilatie onder 1 dak, breed assortiment, alles op voorraad, volgende dag aan deur geleverd, bijna geen kosten bezorging en prima prijzen.

Smakelijk besteld en de vlgnde dag in huis

Prima geregeld

Fijne shop met breed passend assortiment en scherpe prijzen

Afgelopen maanden naar grote tevredenheid diverse WTW / ventilatie gerelateerde artikelen besteld bij Ventilatieshop.com. In aanloop naar aankoop ook telefonisch advies ingewonnen. Breed passend assortiment tegen scherpe prijzen en goede service. Ook het retourneren en crediteren van een artikel dat ik onverhoopt toch niet kon gebruiken (eigen verkeerde inschatting) ging soepel en snel. Bedankt ventilatieshop.com en voor volgende aankopen kom ik zeker weer terug bij jullie.

Zeer matig product

De ventilatieshop heeft het bestelproces prima afgehandeld. Het product is echter niet wat wij ervan hadden verwacht. De ventilator zou de stilste zijn en qua afbeelding op de site leek deze veel compacter dan in werkelijkheid. Prijs/kwaliteit vinden wij niet in evenwicht. Voor 100€ hadden wij een veel beter product verwacht

Ruime sortering en snelle levering

Prima webshop met gemakkelijke zoekfunctie en uitgebreide sortering van ventilatie artikelen.

Goed goed product

Duidelijk uitleg op de website en vlotte levering.

Geen poespas, duidelijk, vlugge bezorging.

Geen gedoe, gewoon zoals het moe(t)

Product voldoet voor 100% aan de verwachtingen

Snel geleverd ( de volgende dag). De ventilator maakt zeer weinig geluid, op zowel hoog als laagtoeren. De hoeveelheid lucht die verpaatst wordt is prima in orde. De buisventilator ziet en voelt zeer robust aan.

Goede snelle levering en correcte afhandeling

Goede snelle levering en correcte afhandeling Duidelijke website

Prima op tijd en goed geleverd

Ik heb precies gekregen waat ik om vroeg, en het kwam op tijd.

Duidelijke bestelsite, goede service

De volgende dag geleverd, goed verpakt

Zeer positief

1 van mijn bestelde producten ging na een kleine 2 jaar defect ,klantenservice was goed bereikbaar kreeg duidelijk aanwijzingen hoe het producten retour te sturen (kostenloos) voor garantie en binnen de aangegeven termijn antwoordt en uiteindelijk een nieuwe product retour gehad. Zekker wel een aanrader ventilatieshop.com Mijn dank, super tevreden.

Snelle levering keurig verpakt

Snelle levering keurig verpakt

Snel en netjes geleverd precies zo als ze hebben aangegeven

Prima winkel die doet wat het beloofd.

Ik had een gevelkap besteld. Netjes de volgende dag al geleverd. Het product voldeed volledig aan de beschrijving. Kortom het juiste product met de juiste prijs en ook nog een goede service.

Snel geleverd prima rooster

Besteld en snel geleverd, prima kwaliteit

Ten eerste snelle levering. Makkelijk te installeren. Wij gebruiken de ventilator nu een week En deze doet zijn werk goed en maakt niet zoveel herrie. Een goede ventilator voor een goede prijs.

zuivere lucht voor bijna nop

Zelf je filters maken maakt veel verschil. Veel betere kwaliteit tegen een sterk gereduceerde prijs ivm kant en klaar filters voor de WTW een aanrader dus. Ben er helemaal blij mee.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM