zuivere lucht voor bijna nop

Zelf je filters maken maakt veel verschil. Veel betere kwaliteit tegen een sterk gereduceerde prijs ivm kant en klaar filters voor de WTW een aanrader dus. Ben er helemaal blij mee.

supper

snel als de brandweer

Topbedrijf!

Snelle levering, goede prijs, geweldig advies. Door goed advies kon de monteur van Bruijnzeel vandaag een terugslagklep plaatsen, besteld bij de Ventilatieshop. Veel beter dan het product dat door de fabrikant werd geadviseerd. Bedankt!

Goed ventilatie-rooster, snel geleverd

Ik heb een mooi RVS rooster besteld. Kreeg dit keurig binnen 2 dagen geleverd (hoewel bij bestellen wordt vermeldt “de volgende dag”.

Snel vlot goed geleverd top

Duidelijk op de site te zien daarna vlot in gang gezet

royale keus, vlotte levering

Aanvullende vraag is nog niet beantwoord

Kon het product elders niet vinden, ze beloven veel en komen dat stipt na. Kom zeker terug, top.

Prima bedrijf netjes snel geleverd

Duidelijke informatie en snelle levering

Fijne webshop. Alles wat nodig is op het gebied van ventilatie is beschikbaar.

Snelle en accurate levering.

Zoals beloofd op de website, de volgende dag in huis en met een duidelijke installatie instructie.

Goede service, prima uitleg, scherpe prijzen.

Na eerst in de webshop besteld te hebben, dezelfde service bij het spontaan langs gaan.

De bestelde ventilator werd netjes op tijd geleverd en was goed verpakt.

Gelukkig kon het zelfde model ventilator geleverd worden. Hierdoor was het geen enkel probleem om de oude te vervangen. Op sommige punten is het product zelfs verbeterd.

Geen gezeur, gewoon verantwoordelijkheid genomen.

Wel even zoeken hoe je moest handelen bij een garantieaanvraag

Duidelijke website en supersnel geleverd

Alles klopt. Duidelijke site, concurrerende prijzen en supersnel geleverd. Bedrijf komt mij als zeer betrouwbaar over. Keurig zoals het hoort! Ik heb nog meer nodig binnenkort zoals afzuigventilators en kanalen, dus geen twijfel waar ik ga bestellen.

Zeer tevreden over de levering.

Zeer tevreden over de snelle levering. Onderdelen waren goed verpakt. 1 minpuntje, de 45 gradenbocht 150 mm, was in verhouding duurder en anders van kleur.

Snel en goed

Bestelde artikelen voldoen volledig aan mijn verwachting. Binnen 2 dagen geleverd. Keurig!!!

Top kwaliteit goederen en snelle levering

Zeer tevreden met de geleverde goederen van Ventilatieshop.com Goede prijs/kwaliteit en snelle levering.

Prima producten

Alles past en ontvangen zoals omschreven. Snelle levering en degelijk verpakt.

Correcte snelle levering maar te veel verpakkingsmateriaal.

Dit vak veroorzaakt ergernis!

Vliegensvlug geleverd en alles naar wens.

Smorgens voor 12 uur besteld en smiddags al in huis. Goed verpakt en alles is aanwezig. Goed geregeld!

producten voldeden volledig aan de verwachting. verpakking afgestemd op de producten en geen onnodig verpakkingsmateriaal.

suppersnelle levering

zocht een langere afvoerslang voor mijn mobiele airco.smorgens besteld en de volgende dag al in huis .voor de warmte begon.

Snelle levering, goed product

Ik heb een spirobuis als.verlemgstuk van de schoorsteen van mijn bbq gelocjt, supersnelle levering en goede kwaliteit spirobuis

is erg goed

overzichtelijk en snel goed geregeld

Goede website

Product kwalitatief prima