Gewoon goed

Typte in wat ik nodig had en kwam gelijk in beeld, besteld en de volgende ochtend al in huis gewoon top.

Er is een mogelijkheid met bestellen/leveren tot een turbolevering, de volgende werkdag in huis. Handig als je met een installatie bezig bent en je komt een onderdeel te kort of was vergeten mee te bestellen. Zo loopt je project geen vertraging op. Servicegericht!!!!

Vlotte levering. Met product informatie.

Alles duidelijk en goed geregeld!

Duidelijke webshop met duidelijke informatie en foto’s. Het was prettig shoppen mede door links naar andere benodigdheden onder de producten.

Goed product en snel geleverd

Bestelling geplaatst en snel geleverd, met duidelijke informatie.

Goed advies gekregen voor het product. We hadden valse lucht waardoor ventilatie niet optimaal werkte. Nu werkt de vochtsensor weer perfect. Product werd snel geleverd.

Snelle levering en goede retour service

Correcte en snelle levering van gevraagd product

Zoals gewend van vorige bestellingen, ook deze keer prima service.

OK

Super goede service

Heel fijn is dat je altijd vragen kunt stellen en er snel een goed antwoord oo krijgt. Ik ben zeer tevreden, zelfs de schroefafstand voor een ventilator is opgemeten zodat ik niet weer gaten hoef te boren door de tegels in de badkamer. Ventilator ook dag na bestelling al binnen. Kunnen vele webshops wat van leren. Grote complimenten voor Ventielatieshop.nl.

Super bedrijf

Alle ventilatiespullen bij dit bedrijf besteld. De dezelfde nog geleverd en gemonteerd.

Goede producten, snelle levering

Duidelijke website met ruime keuze. Snelle levering en redelijke verzendkosten.

Uitstekende service!

Ik bestelde verkeerde bolroosters. Retour sturen bleek gelukkig heel eenvoudig en kosteloos. Daarbij maakte ik fout. Had één rooster aangemeld voor retour. Moesten er twee zijn. Gemaild naar klantenSERVICE. Binnen één dag reactie. Meneer we maken aantekening. Stuur ze maar allebei. Na retour worden ze beide gecrediteerd. Zorgeloze actie van Ventilatieshop. Alles gewoon goed, snel en klantvriendelijk geregeld. Súper!

Snelle nette levering

Mooi spul

Snelle levering duidelijk track en tracé.Product voldoet prima aan de eisen.

Snelle aflevering en de kunststof kap past goed. Zeer tevreden.

Snelle aflevering en de kunststof kap past goed. Zeer tevreden.

top

nette vlotte afhandeling

Uitstekende service

Probleempje voorgelegd dat door persoonlijke omstandigheden was blijven liggen, veel begrip en, oplossen. Met zulke webshop kun je vertrouwd zaken doen. Hulde!

Prima goede producten en een snelle verzending!

Een goede ervaring van website tot aflevering....

Snelle levering en een prima prijs voor een prima product

Ze hebben me zeer goed geholpen

afzuiging douche en wc, welke maten te pakken en welke afzuiging te nemen, ook prijsbewust meedenken. bedankt

Makkelijk bestellen, snel thuis.

Duidelijke website, bestelling eenvoudigen en levering perfect.

Duidelijke website, bestelling eenvoudigen en levering perfect.

Verbeterpunt is dat het handig zou zijn als je weet wanneer de bestelling wordt afgeleverd. Zodat ze niet onverwachts op de stoep staan. Voor het zelfde geld was er niemand thuis.

Snel geleverd en veel op voorraad

Prima service.

21 Boylestraat C